Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: ma ktoś takie geterki????

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie ma ktoś takie geterki????

http://allegro.pl/getry-ocieplacze-j...789193315.html - zamierzam zamówić, ma ktoś może??? jakość jest ok???

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Moi
    Mam różne, rózniste i jakość takaż
    A które chcesz konkretnie, bo ja mam 10 par więc spora szansa, że i takie, które Tobie wpadły w oko.
    Generalnie - wychodzą nitki przy ściągaczu po praniu, u większości niestety Ale da się z tym żyć. Mechaca się - na moim szaleńcu o to nietrudno.

Domyślnie

Ja wole
    te http://allegro.pl/hit-sezonu-bawelni...779260824.html
    nie obciskaja tak ale minusem jest to że nie mają takich fajnych wzorków
    Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)

Chustofanka Awatar Sihaya
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

ja też mam takie. to chińszczyzna i jakość proporcjonalna do ceny
    ale zasadniczo są ok.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

O, steveny też mam i lubię bo luźniejsze Ale "szmacieją" po praniu

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

dziś kupiłam podkolanówki dziecięce (5 zł), obcięłam z nich stopki i wyszły geterki dla Małego a tu fotka:

trochę obciskają na udach, ale to taka wersja testowa i pomysł na szybko żeby spróbować, mam nadzieje że te "oryginalne" już nie obciskają i są przystosowane do pulchniejszych udek
    a jak wysoko powinno się je zakładać, bo wydaje mi się że fajnie jeśli całą nóżkę przykrywają, ale na niektórych zdjęciach są tylko tuż nad kolanka.

Libra, jeszcze nie zastanawiałam się nad konkretnymi kolorami (proponujesz jakąś odsprzedaż??), a właśnie te wzorki są kuszące na tej aukcji.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Świetne! Uwielbiam paski

Swoich na razie nie zamierzam wyprzedawac Lubię je, mimo wad, cały czas są eksploatowane. Co ciekawe, zużycie widac już po pierwszym użyciu i praniu, ale po kolejnych nie pogłębia się
    Mam najwięcej z firmy BL, takie jak np. nr71-78 - są fajne, ale dośc wąskie i gumki ściskają.
    Mam takie z małą flagą brytyjską, tu ich nie widzę - one się najbardziej mechacą. Oooo, są jednak - takie jak g45.
    Nr 16 - są bardzo małe, wąskie nieelastyczne, gumki bardzo ciasne.
    Nr 17 - są duże, fajne luźne gumki mają, są trochę grubsze, pasują na zimę.
    Oprócz tego mam nr 81 - te marszczone w połowie - zakładam je odwrotnie, bo gumka od strony marszczenia jest znacznie luźniejsza i nie obciska udek. Tak wiem, są dziewczyńskie, ale syńciowi to nie przeszkadza.
    A, jeszcze mam steveny - bardzo luźne, nie ma śladu odcisków.
    Ostatnio edytowane przez libra ; 01-09-2011 o 19:24

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

ja mam z tych marszczone popiele z jeżykiem- najmniej obciskają, potem białe z kołami w róznych kolorach i się kulkują już po pierwszym założeniu, te marszczone jednokolorowe są fajniejsze zdecydowanie, pewnie sobie dokupie jeszcze

Chustonoszka Awatar OlaToma
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

ja sobie zamówię pod kolor chusty i zobaczę co z tego wyjdzie u mnie w pracy jedna babeczka się tym trudni... ("usługi krawieckie wszelkiego rodzaju" i niby tanio ) jutro pokażę jej wydrukowana fotkę nas zamotanych żeby kolory wiedziała jakie dziergać ale jaki rozmiar powinny mieć? żeby się trzymały ale nie uciskały? Mateuszek nosi około 80 cm ... powinny mieć gumkę?

"Miłość zaczyna się w domu i rozwija się w domu. Tu nigdy nie brak sposobności, aby ją okazać."

Chustomanka Awatar IwonaKM
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

mam G36 i są bardzo ścisłe ale G50 są bardzo fajne, nic nie obciskaja

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Hej dziewczyny, dzięki za podpowiedzi co do wzorków - bardzo cenne info.

OlaToma, załącz fotkę jak już znajoma krawcowa wydzierga te geterki, bardzo jestem ich ciekawa

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IwonaKM Zobacz posta
    mam G36 i są bardzo ścisłe ale G50 są bardzo fajne, nic nie obciskaja
    IwonaKM a Twoja pociecha to szczuplak?czy pulchniejsza raczej?Bo moja ma 2,5 miesiąca i 7 kg i własnie szukam jeszcze jakis nie obciskających

Chustomanka Awatar kista1
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ja też mam geterki z tej serii i moją niunię obciskają w udkach. Nie jest jakaś strasznie pulchna, przy roku waży 10 kg ale udka ma dość grubiutkie.

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

a ja kupiłam tęczowe geterki na allegro i masakra założyłam do tutto i mi zafarbowały na czerwono pieluchę... ale byłam wściekła, na szczęście zlazło, wyprałam je jeszcze raz i przetestuje z inna pieluchą, do której nie mam tyle sentymentu, jak znów zafarbuja, to wymocze w occie , to podobno pomaga,a getry po praniu się nie kulkuja puki co

Uprawnienia umieszczania postów