Mnie zdziwiły reakcje, jak napisałam na innym forum, że używam wielo... Babeczki pisały: "podziwiam", "że też Ci się chce" i "chciałam zacząć, ale tyle z tym roboty i jeszcze dziecko". Dla mnie to jest całkowicie naturalnelubię prać i z racji suszarki, szybko się wszystko suszy. Tylko kieszonki muszą wisieć i AIO
To trochę utrudnia sprawę... Najlepiej by było jakbym miała same formowanki, ale moje kieszonki są tak śliczne, że nie mam serca się ich pozbyć
A znajomi reagują normalnie raczej, bo się nie wdaje w dyskusje. Tłumaczę trochę eko (tony pampersów na śmietnikach), zdrowiem, a do babek najbardziej przemawia, że też nie chciałyby łazić 2 lata w podpaskach
Ja czasami jestem tym wszystkim zmęczona... Na to mi pomaga kupienie nowej, wypasionej pieluchy![]()
![]()
marynarka, kup SIO, otulacz migiem normalnie wyschnie a wkłady wysuszysz w suszace i masz wygodna wersję jak AIO czy kieszonki
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Taniej bardzo to jednak chyba mi wielo zbytnio nie wyjdzienałóg sie powoli robi
Dzięki za wsparciepomogło!
![]()
reakcja lekarki w przychodni:" A co to ło to jest?!"![]()
Chudzinka- Ufoludek - 2001, Krasnoludek - 2009, Pimpuś -2012
Moja Pani doktor już przyzwyczajona jest do widoku wielorazówek i nawet zachwala, że fajne i zdroweortopeda natomiast zastanawiał się ostatnio jak się odpina flipa, chciał zrobić usg bioderek młodemu ale tak się patrzył i patrzył, mówię, że odpina się jak jednorazówki tylko zamiast rzepu? (kurcze na co są zapinane jednorazówki) są napy... jak On medycynę skończył ?