-
Chustofanka
Mój mąż początkowo był przeciwny wielo jak usłyszał to mi tylko powiedział,że mi nakupi tetry i" rób z tym co chcesz".Potem jak zobaczył pierwsze kieszonki to było "ale to ładne"ale jeszcze nie wierzył,że to ogarnę a teraz kiedy mówię mu że trzeba kupić jednorazówki(bo na spacery wciąż bezcenne,ale tylko na spacery dłużej mój syn w tym nie wytrzyma)to pyta".. a nie możesz mu wielo założyć nie widziałaś jaką ma pupę czerwoną
"
Znajome w większości zachwycone ale ich zachwyt się kończy zaraz po tym jak im mówię co i jak,że trzeba to wyprać i wysuszyć z tym nie jest aż tak dużo zachodu lub kiedy zobaczą ceny w sklepach internetowych no bo nie oszukujmy się paczka pieluch Dada kosztuje mniej więcej tyle samo co jedna kieszonka,ale że wielo zdrowsze i że koszt tych pieluch jednak się zwraca(o ile tak jak ja nie jest się nałogowcem w kupowaniu)to już mało przekonujące dla niektórych argumenty.
My już u schyłku pieluchowej drogi pieluchuję Jaśka od kiedy miał jakieś pół roku(wcześniej nie wiedziałam,że są takie wynalazki)ale z pewnością gdyby mi się przytrafiła jeszcze jedna pocieszka pieluchowałabym wielo od początku bo wiem,że zdrowo,że eko i w sumie fajna z tym zabawa.
BASIA(20.01.2000)

Ania(04.09.2009)

Jaś(05.10.2011)

Uprawnienia umieszczania postów