Pokaż wyniki od 1 do 20 z 143

Wątek: Reakcje na wielo :)

Widok wątkowy

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

mąż na początku łapał się za głowę, a do syna mówił: "króliczku doświadczalny", ale myślę że wynikało to z tego że początki mi nie wychodziły (przecieki itp.) a teraz kiedy już jestem "pewną siebie" pieluchującą wielo Mamą, jest to już inaczej odbierane

może jeszcze coś podpowiecie jeśli chodzi o pomysły na przekonanie do wielo osoby która nie korzysta z internetu chodzi o siostrę męża, jest w 6 miesiącu ciąży, przy ostatnim spotkaniu wzięłam kilka pieluch żeby jej co nieco pokazać, ogólnie przyjęła to z zaciekawieniem - swoją pierwszą trójkę dzieci wychowała na tetrze (było to 12 lat temu...) ale widzę że teraz w dużej mierze chce używać pampków , ale jak powiedziałam jej cenę Flipa to nie była zadowolona, więc wyciągnęłam kolejnego "asa z rękawa" - chinki i tu już lepsza reakcja. Zapewne sprezentuję jej jakieś 2-3 pieluszki jak się urodzi dzieciaczek, ale czy zakiełkuje??? dla mnie informacje na forum to skarbnica wiedzy - pytam, czytam, przesiaduję godzinami - pewnie dlatego nie zrezygnowałam przy pierwszych niepowodzeniach, a ona nie korzysta z internetu, mieszkamy dość daleko od siebie, w gazetach nic o wielo nie piszą, w telewizji jeśli ma się szczęście to można trafić na 10 min (raz na rok) dyskusję o wielo i jak ją tu przekonać ???podrukować coś z neta???
    bo czuję że grunt podatny do pieluchowania wielo tylko do tego potrzeba informacji, wiedzy no i forum chusty.info......
    Ostatnio edytowane przez Mon ; 29-08-2011 o 23:16

Uprawnienia umieszczania postów