Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Jakie TO piękne!!!

Chustomanka
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie Jakie TO piękne!!!

Tak krzyknął dziś jeden starszy pan, który stanął jak wryty na widok Zosi w 2x na zakupach w Auchan. I jeszcze: "czy pani pozwoli, że postoję chwilę i się napatrzę? Nigdy nie widziałem czegoś tak pięknego. I ta pozycja - chyba nie ma lepszej dla dziecka!" I rzeczywiście, stał i patrzył... Fajne, co?
    To jedna z milszych sytuacji, bo jakiś czas temu w tym samym Auchan podbiegła do mnie nagle kobieta i krzyknęła: o matko, czy pani wie, że to jest bardzo niebezpieczne dla dziecka?! Ja stanęłam jak wryta i zanim zdążyłam coś odpowiedzieć, pobiegła dalej. Nie dawało mi to spokoju, więc jak ją namierzyłam, podeszłam i zapytałam, o co chodzi, może to terapeutka i wie coś, czego ja nie? Pani swoje: to jest bardzo niebezpieczne! i znowu ucieka. Więc pomyślałam o niej to samo, co ona o mnie i poszłam w swoją stronę...
    Aga,

mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie Re: Jakie TO piękne!!!

Pierwszy komentarz cudowny ,drugi-typowy...

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez agucha
    Tak krzyknął dziś jeden starszy pan, który stanął jak wryty na widok Zosi w 2x na zakupach w Auchan. I jeszcze: "czy pani pozwoli, że postoję chwilę i się napatrzę? Nigdy nie widziałem czegoś tak pięknego. I ta pozycja - chyba nie ma lepszej dla dziecka!" I rzeczywiście, stał i patrzył... Fajne, co?
    bardzo miłe
    nam też się czasem zdarza spotkać ludzi zachwyconych pomysłem noszenia, w sumie to bardzo często. może to kwestia zniewalającego uśmiechu Wika?

ta pani - no coments
    Mama Wiktora (2007) czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013) i Borysa (2015)

Chustoholiczka Awatar Padthai
    Miejscowość
    Wrocław, Kłodzko

no no
    pozdrowienia dla tego pana
    Tomek (III.07) Asia (X.09)

Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
    http://fotelik.blox.pl/html

Chustoholiczka

przesympatyczna reakcja
    oby więcej takich zachwytów

Chustonoszka
    Miejscowość
    Swidnica

jak milo
    my tez w wiekszosci spotykamy sie z usmiechami i milymi komentarzami chociaz czasem...wrrrr

Uprawnienia umieszczania postów