zaslonka z ikei
a wy w czym nosilyscie dzieciaki co nie bylo chusta ???![]()
super![]()
Mati 2010, Oliwcia 2012, Jula 2014
w indyjskim sari i szaliku![]()
sari:
szal Teściowej
jakieś 3lata temu to było![]()
Ostatnio edytowane przez Gavagai ; 26-08-2011 o 16:59
Jak sprzedałam kółkową to nosiłam takie zwiewne bawełniane szale (oczywiście po jednym na raz), które w razie potrzeby wiązałam jak kółkową i dzieciaka ciach na biodro. Bardzo fajnie się sprawadzały, do tej pory mam ze 4 sztuki, bo takie cudne.
hola hola, lepiej tak się nie chwalic, bo sprzedawcy chust - zasłonek z ikei i tym podobnych zaczną się czepiać, że po nich się tu jedzie![]()
no te spodnie dresowe to biją wszystko na głowę, muszę poszukać na youtube
![]()
fajny wątek (i foty)
ciekawe te dresy hmmm
dziewczyny, dajcie linka z tymi spodniami dresowymi, ja nie mogę znaleźć![]()
hihiihihi myślałam, że to jakaś matkapolka wpadła na ten genialny pomysł, a tu proszę .......
dzięki za link, faktycznie pomysłowość tej kobiety powala![]()
Już to kiedyś widziałam, ale teraz zwróciłam uwagę na podpis. Ten filmik powstał po huraganie katrina.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Zrobiłam kiedyś kołyskę ze swojego turkusowego szala - apaszki. Była związana koszmarnie,a dzieć spory,bo już miał jakieś 5,6 miesięcy,ale wszyscy myśleli,ze to specjalna chusta i chwalili... Ale miałyśmy z siostrą ubawszal rozciągnął się do granic możliwości,ale Adaś zadowolony. Zdjęć brak,bo to był jednorazowy wyskok i nie pomyślałam...
kiedyż na forum, było wklejone bądź zalinkowane zdjęcie malucha, którego mama nosiła w ogrodniczkach![]()