Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Ciągle coś:(

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

No to super
    Pamiętajcie, że pieluszki są szyte z bardzo chłonnych materiałów. Ale chłoną nie tylko mocz, ale też proszki i źle się wypłukują. Po jakimś czasie gromadzi się w nich bardzo dużo resztek proszku i moczu.
    Kiedy ja robię pieluszkom stripping, piorę je nawet 5 razy bez proszku (najpierw w 60, a potem w 40 st), a piana leci z pralki nawet po czwartym praniu.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustofanka Awatar mynia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erithacus Zobacz posta
    No to super
    Pamiętajcie, że pieluszki są szyte z bardzo chłonnych materiałów. Ale chłoną nie tylko mocz, ale też proszki i źle się wypłukują. Po jakimś czasie gromadzi się w nich bardzo dużo resztek proszku i moczu.
    Kiedy ja robię pieluszkom stripping, piorę je nawet 5 razy bez proszku (najpierw w 60, a potem w 40 st), a piana leci z pralki nawet po czwartym praniu.
    podpisuję się pod tym. u mnie było to samo.

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

tak tylko dodam, że to tez może być alergia - u nas były ciągle zaczerwienione pachwiny - obstawiałam że to proszek, pieluchy i takie tam, a okazało się, że po odstawieniu nabiału przeszło momentalnie (znaczy jak ja odstawiłam

Uprawnienia umieszczania postów