Pokaż wyniki od 1 do 20 z 171

Wątek: tetrę odkryłam

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Lotna
    Miejscowość
    Ballycanew, IRL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez libra Zobacz posta
    Nuna - jak mój miał 3-4 mies. stosowałam tetrę z otulaczem bambino mio - one sa rozmiarowe i wg mnie lepsze dla maluszków, poza tym mnie się w nich podobały te dodatkowe gumki przy nóżkach i jakoś tak zgrabnie to wyglądało

Lotna - ja bym kwadraty brała - więcej możliwości składania Z prostokąta samolotu nie zrobisz chociaż ja próbowałam i nawet wyszedł, taki "po przejściach"
    Dzięki więc kupię kwadraty, a co do ilości...30 starczy?
    Anto 25.08.2008
    Zosia 24.10.2011
    Fasolka Listopad 2019

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

A ta tetra niebielona nie jest jakoś mocno sztywna? Jakoś niebielone bawełny (wkład do flipa) mnie odrzuciły przez taką nieprzyjemną fakturę. A ta jaka jest?
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Chusteryczka Awatar Bellydancer
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie

Espejo - muśliny Bambino Mio to ja mam, ale ja nie używam tetry do otulaczy. Jakos sie nie moge przekonać - wiem glupia!

Wyprana już wieeeele razy wygląda dalej fajnie, mięciutka. Ale ja nie mam porównania do muślinów IV, bo jak kompletowalam wyprawkę to nie były dostępne. Bambino mio używam najczęściej do wycierania Niny po kąpieli, bo jest taka delikatna w porównaniu do zwyklej tetry.

Fajną tetrę mam tez niby-bambusową, bo nie jestem pewna, co do jej bambusowości. Kupiona na allegro, kiedyś Pan tu na forum był linkowanyt. Teraz nie widzę jej. Żaluję, że kupiłam tylko 5 sztuk. Bardzo ją lubię, też jest mięciutka, mniejsza niż standardowe tetry. Wrzucam ją Ninie do miętolenia do snu.
    Nina 01.04.2011, Gucio 04.02.2013 & Leon 13.12.2015
    Naturalna Szkoła Rodzenia Familion i Centrum Wspierania i Rozwoju Rodziny Familion - www.centrumfamilion.pl

Uprawnienia umieszczania postów