Pokaż wyniki od 1 do 20 z 171

Wątek: tetrę odkryłam

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaUlki Zobacz posta
    Dzięki za link.
    Czy one bardzo się różnią od Sandry bielonej? Bo tę chyba kiedyś kupiłam i jakoś mnie nie powaliła tymi 105 g. Ciekawi mnie ta surowa/niebielona, rzeczywiście jest różnica?

Chusteryczka

Domyślnie

Wlaśnie mam tą z krainy pieluszek. Jestem bardzo zadowolona.

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klusiecka Zobacz posta
    Wlaśnie mam tą z krainy pieluszek. Jestem bardzo zadowolona.
    No ja tez mam - ze 2 rodzaje i zastanawiam sie do czego ona ma sluzyc, bo mi po niej woda po prostu splywa, jak po polarze i zalanolinowanej welnie, na razie uzywam do kapieli (w wanience plywa po powierzchni, trzeba ja topic) i wszystkich innych czynnosci, w otulaczu wyladowala zwykla biala tetra po Piotrku - prostokąt i welniany otulacz
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez espejo Zobacz posta
    No ja tez mam - ze 2 rodzaje i zastanawiam sie do czego ona ma sluzyc, bo mi po niej woda po prostu splywa, jak po polarze i zalanolinowanej welnie, na razie uzywam do kapieli (w wanience plywa po powierzchni, trzeba ja topic) i wszystkich innych czynnosci, w otulaczu wyladowala zwykla biala tetra po Piotrku - prostokąt i welniany otulacz
    O, no to ciekawe, że nawet o tetrze mogą być tak różne opinie) Ja się przymierzam do dużego zakupu złożonego z kikko, być może tej niebielonej właśnie, i muślinów bambino mio. Osobno zamówiłam lenyę i Tetro - po parę sztuk. I zobaczymy... Zastanawiam się też nad bawełnianą tetrą z kikko - czy ktoś miał?

Chustofanka

Domyślnie

A miał ktoś wspomniane muśliny Bambino mio? To typowa/powszechna tetra czy raczej bliżej muślin Imse Vimse, ale bielone?

I czy próbował ktoś prefoldów Tetro? Jakiś czas temu widziałam w Ekobaby prefoldy Tetro właśnie z tetry - dosyć fajnie mi się kojarzyło, bo tetra szybciutko schnie, a może też fajnie by chłonęły skoro z kilku przeszytych warstw. Ale wówczas były tylko opakowania chyba po 10 szt i nie kupiłam. Teraz nigdzie ich nie widzę, nawet w sklepie firmowym Tetro.
    Ostatnio edytowane przez mamuśka ; 28-08-2011 o 10:59

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

Właśnie się natknęłam na prefoldy tetro są na zamówienie 14 dni trzeba czekać, ale całe opakowanie 10 szt

http://www.kangurkowo.pl/pieluszka-s...ro-10-szt.html

to ja już teraz nie wiem co kupić... chyba będę musiała coś wypróbować..

Guest
    Guest

Domyślnie

kurczę a nie dziwi Was ta rozbieżność cenowa??

mi najtaniej wychodzą zalinkowane wcześniej perfoldy i chyba tym się pokieruję

te tetro wychodzą po 10 zł za szt, to sporo bo można dołożyć zł lub dwie i mieć wkłady bambusowe które są mega chłonne i zwinąć w zwykła tetrę i pod otulacz

Chustofanka Awatar Pastela
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamuśka Zobacz posta
    ...
    I czy próbował ktoś prefoldów Tetro? Jakiś czas temu widziałam w Ekobaby prefoldy Tetro właśnie z tetry - dosyć fajnie mi się kojarzyło, bo tetra szybciutko schnie, a może też fajnie by chłonęły skoro z kilku przeszytych warstw. Ale wówczas były tylko opakowania chyba po 10 szt i nie kupiłam. Teraz nigdzie ich nie widzę, nawet w sklepie firmowym Tetro.
    ja mam prefoldy Tetro 5 szt. te większe i dopiero teraz są dobre, nie wiem ile warstw mają, ale to mega pieluchy. Chłonne baardzo, więc chyba na noc będę zakładać, bo w dzień od 1 siku to ledwo wilgotne, a ja zmieniam co sik więc szkoda.
    Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamuśka Zobacz posta
    Dzięki za link.
    Czy one bardzo się różnią od Sandry bielonej? Bo tę chyba kiedyś kupiłam i jakoś mnie nie powaliła tymi 105 g. Ciekawi mnie ta surowa/niebielona, rzeczywiście jest różnica?
    No nie wiem właśnie, bo się dopiero do zakupów przymierzam i nie wiem czy spróbować muśliny bambino mio czy tą tetrę właśnie.

Uprawnienia umieszczania postów