Wlaśnie mam tą z krainy pieluszek. Jestem bardzo zadowolona.
No ja tez mam - ze 2 rodzaje i zastanawiam sie do czego ona ma sluzyc, bo mi po niej woda po prostu splywa, jak po polarze i zalanolinowanej welnie, na razie uzywam do kapieli (w wanience plywa po powierzchni, trzeba ja topic) i wszystkich innych czynnosci, w otulaczu wyladowala zwykla biala tetra po Piotrku - prostokąt i welniany otulacz
O, no to ciekawe, że nawet o tetrze mogą być tak różne opinie) Ja się przymierzam do dużego zakupu złożonego z kikko, być może tej niebielonej właśnie, i muślinów bambino mio. Osobno zamówiłam lenyę i Tetro - po parę sztuk. I zobaczymy... Zastanawiam się też nad bawełnianą tetrą z kikko - czy ktoś miał?
A miał ktoś wspomniane muśliny Bambino mio? To typowa/powszechna tetra czy raczej bliżej muślin Imse Vimse, ale bielone?
I czy próbował ktoś prefoldów Tetro? Jakiś czas temu widziałam w Ekobaby prefoldy Tetro właśnie z tetry - dosyć fajnie mi się kojarzyło, bo tetra szybciutko schnie, a może też fajnie by chłonęły skoro z kilku przeszytych warstw. Ale wówczas były tylko opakowania chyba po 10 szt i nie kupiłam. Teraz nigdzie ich nie widzę, nawet w sklepie firmowym Tetro.
Ostatnio edytowane przez mamuśka ; 28-08-2011 o 10:59
Właśnie się natknęłam na prefoldy tetrosą na zamówienie 14 dni trzeba czekać, ale całe opakowanie 10 szt
http://www.kangurkowo.pl/pieluszka-s...ro-10-szt.html
to ja już teraz nie wiem co kupić... chyba będę musiała coś wypróbować..
kurczę a nie dziwi Was ta rozbieżność cenowa??
mi najtaniej wychodzą zalinkowane wcześniej perfoldy i chyba tym się pokieruję
te tetro wychodzą po 10 zł za szt, to sporo bo można dołożyć zł lub dwie i mieć wkłady bambusowe które są mega chłonne i zwinąć w zwykła tetrę i pod otulacz![]()
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.