Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: Ach te wielo...;)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

Ja też tak mam.. najchętniej każdy grosz bym wydała na pieluchy sobie nic nie kupuje wszystko na pieluchy. heh. Mąż się ze mnie śmieje, jutro ma urodziny i się śmieje, że pewnie pieluchę ode mnie dostanie

Takie uzależnienie.. hmm, nie jest chyba tak źle kupuję nowe, ale sprzedaje te co mi nie pasują, więc jakoś to się zwraca. Nigdy bym sobie nie pomyślała, że tak mnie pieluchy wciągną

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Ehhhhhh, mam to samo
    Zresztą moje szaleństwa zakupowe są dośc zauważalne
    Przy dziewczynkach, to można chociaż zaszalec z sukieneczkami, a przy chłopakach ...?
    Dobrze że są te pieluchy, to i od razu getry trzeba dobrac

Chustoholiczka Awatar guzik
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Może dlatego, że ze szlachetnych pobudek się w nie zaopatrujemy(zdrowa pupa dziecka, to przecież podstawa).
    Ja tak sobie tłumaczę mój nałóg pieluchowy
    Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś 2.09.2019, Helenka 7.05.2021

Chustofanka
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

A ja muszę powiedzieć, że wolałam wielorazówki w białym, neutralnym kolorze właśnie po to, żeby nie zwracały większej uwagi niż ubranko. Pewnie dlatego, że sama nie lubię, gdy widać mi bieliznę spod ubrania
    Dobroszka - 10 styczeń 2009
    Bartosz - 02 grudzień 2013

Chustomanka Awatar kerstin200
    Miejscowość
    Poznań/Islandia

Domyślnie

z początku tak miałam. podniecałam się kupnem, myslałam o tym, głowiłam się. teraz mam szufladę pełną tetry, 2 flipy, kilka kieszeni, formowanek i jestem all set. dokupować nie będę, bo i po co?
    ale zgodzę się, że wielo znacznie przyjemniejsze w odbiorze są, niż takie - szukam słowa i nie znajduję - no powiedzmy "prostackie" pampersy, no papier po prostu, żadnych walorów estetycznych, zero uroku, a jak jeszcze wylezie ze spodni, to wygląda wyjątkowo marnie. a do wielorazowki getry dobierzemy, skarpetki, koszulkę. koleżanki się dziwią i im się podoba

Uprawnienia umieszczania postów