Dla mnie ten wzór jest przepiękny. Delikatny i bardzo elegancki. Myślę, że chusta będzie prezentować się wspaniale![]()
Dla mnie ten wzór jest przepiękny. Delikatny i bardzo elegancki. Myślę, że chusta będzie prezentować się wspaniale![]()
Mnie też się niestety baardzo podoba.
Alisa, jestem kolezanka Tabitha. Milo poznac! Slicna chusta, baaaaardo kocham to.
Na FB jest info, że mozna u Nati zamawiać. Po polsku![]()
może koleżankom z zachodu aż tak się nie spodobały![]()
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
taaaaa jasne jak by w USA poszły jak świerze bułeczki to nikt w firmie produkującej te chusty nawet by nie pomyślał o rynku europejskim wszczególności rynku polskim a ze nie poszly jak świerze bułki to zróbmy gest i poudawajmy ze troszczymy sie o polskich klientów bo nam inaczej zastaną
sory Natalio tak ja to widzę-długo wierzyłam ze to przypadki ale obserwujac co sie dzeje już w to nie wierze-tylko przykro bo zawsze polecałam chusty Nati,bo polskie
Ostatnio edytowane przez Fusia ; 08-09-2011 o 11:23
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
bez przesady Fusia, poczytaj troche o tej chuscie, historii jej powstania i DEDYKACJI, zanim wyskoczysz z teoria spiskowa .
ta chusta powstala jako swego rodzaju hołd dla polskosci -wzor i wyrazne intencje projektantki to jedno, a druga rzecz, to faktycznie chec udogodnienia klientkom europejskim, a w szczegolnosci polskim, mozliwosci zakupu.
Alisa, projektantka, akurat ze mna chocby na przyklad o tym rozmawiala, i taki pomysl sie narodzil (na wyrazna sugestie, zeby klientki stad mogly kupic bezposrednio od Nati.
to naprawde proste wytlumaczenie Fusiu, oszczedzaj energie![]()
I stworzył "Lipa" jako hołd dla polskich korzeni NATIBABY. Mam nadzieję, że Polska matki mogą cieszyć się nosić swoje dzieci, tak jak nosimy nasze dzieci w Stanach Zjednoczonych! Cieszymy NATIBABY bardzo![]()
Alisa - matka Vince i Dominic
Grafik, a także artysta Color Dip Studios
Używam google więc może mnie zrozumieć
jak cenowo będą wyglądać lipy? bo nigdzie nie mogę znaleźć
szkoda że już po 14 września - wzór bardzo mi się podoba...
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Sustain.able sprouts umiescilo zdjecia Lipek na FB
Marcel 3 lata
ładne, chce jedwabia!![]()
pani sie wypowiadala, ze ta ciemna czesc materialu ma kolor zimnego brazu....![]()
Marcel 3 lata
A to była chusta na zapisy czy będzie dostępna dla przeciętnych łowców2?![]()
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
To chyba byla eksluzywnie, dla tego wlasnie sklepu, na zapisy ...
Marcel 3 lata