Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: chusta dla noworodka-100%bawełna czy z bambusem?

Mieszany widok

Chustofanka Awatar mila_la
    Miejscowość
    gdzieś nad morzem

Domyślnie

Dzięki za pomoc dziewczyny! No mi to trzeba tłumaczyć jak dziecku A najlepiej jeszcze wskazać palcem, taka jestem niezdecydowana Ale udało się! Decyzja została podjęta! Pod wpływem impulsu zakupiłam w końcu tę, która podobała mi się od początku, czyli amazonię, ale właśnie z bambusem Teraz tylko czekam aż do mnie przyjdzie, a potem obie będziemy spokojnie czekać na moje Maleństwo

Domyślnie

mila, ja bym na Twoim miejscu dokupiła jeszcze jedną chustę - już złamaną, używaną. Dwie chusty warto mieć, żeby było w czym nosić jak się jedna pierze (mówię z perspektywy osoby z jedną chustą ). A i taka złamana może Ci na początku pomóc.

Bellydancer jest z Sopotu, z tego co pamietam

Chustofanka Awatar mila_la
    Miejscowość
    gdzieś nad morzem

Domyślnie

Dzięki za radę! Narazie poczekam na tę zamówioną chustę, ale niewykluczone, że wkrótce nabędę jeszcze jakąś. Ze względów praktycznych i czysto estetycznych, po prostu chusty piękne są i szalenie wciągające Też tak myślę o używanej więc przeglądam straganek w poszukiwaniu czegoś co mi wpadnie w oko Pomyśleć, że jeszcze nie mam kogo chustować... ale już niedługo Narazie mam zamiar poćwiczyć na moich dwóch bratankach i ich mamie albo na misiu

Chustomanka Awatar Aniika

Domyślnie

Najwazniejsze to kupic chuste, ktora podoba sie od pierwszego wejrzenia. Ja tak mialam ze swoja pierwsza chusta, zwykla bawelna, ale pozniej dokupilam jeszcze cztery i nosidlo, a to ta pierwsza chusta jednak najfajniejsza.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów