Pokaż wyniki od 1 do 20 z 41

Wątek: Wszystkich Świętych a chusta

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie Wszystkich Świętych a chusta

Wybieram się, jak najbardziej, ale... mam schizy, że ogon chusty albo MT (nie wiem, z czym pójdę) zajmie się ogniem od jakiegoś znicza, kiedy będę przechodzić koło grobów. I widzę siebie z Antkiem biegnącą przez cmentarz jako żywą pochodnię .

ChustoTata Awatar mucha
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Budzik Zobacz posta
    Wybieram się, jak najbardziej, ale... mam schizy, że ogon chusty albo MT (nie wiem, z czym pójdę) zajmie się ogniem od jakiegoś znicza, kiedy będę przechodzić koło grobów. I widzę siebie z Antkiem biegnącą przez cmentarz jako żywą pochodnię .
    Na dziecko w chuście i tak zawsze wszyscy patrzą - jednak jakbyś poszła na cmentarz w chuście i z gaśnicą to dopiero byłby widok
    Ja zabrałem Helenę wieczorem i była totalnie oczarowana. Dzień wcześniej odwiedzali nas przebierańcy i Heli też się strasznie podobało - wychodzi na to, że to bardzo "fajne" święta
    http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
    http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek

Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)

Chusteryczka Awatar lemonka

Domyślnie

Ja tak trochę zboczę z tematu...

Bylismy wczoraj na cmentarzu, rano. Widzialam tatusia z dzieckiem w wisiadle na biodrze. Widziałam tez mamę z dzieckiem w wisiadle z przodu. Dziecko koszmarnie odstawalo od mamy, z odchyloną głową, taki jakby lej sie pomiedzy nimi zrobił. Ale to nie wszystko - mama paliła papierosa! Tuz nad głową swojego dziecka! Bylam przerazona jej głupotą. Rece opadają czy tylko ja sie czepiam?

My bylismy w Ergo - to tak żeby jednak bardziej na temat ten mój post.

Kto bije, żeby nauczyć, uczy bić.
    flickr-moje zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów