Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: smutno mi

Mieszany widok

Domyślnie smutno mi

Mam chustę. Nosimy się, lubimy się nosić. Kocham moją chustę bo chociaż kupiłam ją w ciąży - pasuje jak ulał do naszej córeczki. Wygląda w niej pięknie.

Ale marzę o czymś innym. O innej chuście, na zmianę, żeby coś pomacać sobie, żeby mieć coś jeszcze. I, kurka wodna, nie mogę sobie kupić. No nie stać mnie, i już. Jak coś zarobię to zaraz jest milion ważniejszych rzeczy niż nowa szmata. A jak pójdę na etat i będę zarabiała więcej, to już nie będę miała co w chustę wsadzić...
    Na jesieni chcemy kupić nosidło. No ale to jest zakup o wysokim priorytecie. A druga chusta na szarym końcu listy potrzeb.
    Jak patrzę na niektóre stosiki to mnie skręca z zazdrości.

I mi smutno, bo chciałabym pawie petrol, albo agave, albo dmuchawce, albo hopka light Goa...no mam tych marzeń trochę.
    Zapisuję się na testy, ale test to raptem 3 dni..

Pocieszcie mnie jakoś...

Chusteryczka Awatar mamaLiKa
    Miejscowość
    sercem na Ursynowie ;)

Domyślnie

a wymiana np.? ja sama mam trzy chusty i w sumie chyba o dwie za dużo, ze względów finansowych również. Też mi się parę rzeczy marzy, ale na razie zostaną w sferze marzeń. Podziwiam i tak, że masz tak silną wolę, że potrafisz powidziec np. nosidło najważniejsze, a moja ew. druga chusta kiedyś tam..
    jak bardzo byś chciała - mogę ci pożyczyć swojego hopka light, wprawdzie nie Goa, a Dheli, ale mogłabyś też sobie ponosic z miesiąc i może Goa ci przejdzie Mamy Kalin, muszą się trzymać razem

Domyślnie

wymiana odpada, bo ja swoją jedyną chustę chcę sobie zostawić, schować do worka próżniowego i dać Kalinie w posagu a poza tym jestem z nią emocjonalnie związana i nie chcę się jej pozbywać, jest taka kochana i nasza... (no odbiło babie)

a delhi, ekhm, dziękuję za propozycję, ale kolory totalnie nie nasze

Chusteryczka

Domyślnie

Ból rozumiem. Częściowo podobne tęsknoty zaspokoiłam - testowaniem chust.
    Shilo z eMem i Kreską (12.2008)

http://shilocrafts.blogspot.com/

Bubaje http://bubaje.blogspot.com/

Chustofanka Awatar malutk_a
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

skad ja to znam niby mam 2 chusty ale tylko pawie nam nosza a indio lezy bo wsad za ciezki ale doskonale cie rozumiem mnie tez czasem sciska jak widze te chusty a ja wiem, ze nie moge sobie pozwolic bo poprostu nie stac mnie na mt od pathi ciulalam dluzszy czas. jednak jakas fajna druga chusta mi sie marzy eh no wlasnie marzy trza chyba w koncu indio sprzedac

Domyślnie

Eh, no u nas to samo... Pierwszą chustę wymieniłam i tęęęęsknięęę
    Mam girasola, ślicznego mietka i piękną kółkową, a marzy mi się jeszcze indio chociaż. I czarna zarka... Mogłabym coś sprzedać i kupić, ale ja z tych, co to jak szmatę dorwą w swoje ręce, to już nie puszczą... Więc swoich już nie oddam raczej A na nowe kasy brak

Chusteryczka Awatar ostroszyc
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Mnie wielką radość sprawiły wymianki czasowe - nacieszyłam się wymarzoną Inką (dziękuję amst!) i indio rubin i jeszcze kilka było, nie potrzebuję mieć tych chust na własność, tylko chciałam dotknąć, ponosić, zobaczyć co w nich jest takiego super. Polecam!
    Mały B: 2009
    Mała T: 2012

Chusteryczka Awatar macierzanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostroszyc Zobacz posta
    Mnie wielką radość sprawiły wymianki czasowe - nie potrzebuję mieć tych chust na własność, tylko chciałam dotknąć, ponosić, zobaczyć co w nich jest takiego super. Polecam!
    Ja też polecam. Czasem wymarzone chusty, okazują się być zwykłymi szmatami, które wcale nam nie leżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostroszyc Zobacz posta
    Mnie wielką radość sprawiły wymianki czasowe - nacieszyłam się wymarzoną Inką (dziękuję amst!) i indio rubin i jeszcze kilka było, nie potrzebuję mieć tych chust na własność, tylko chciałam dotknąć, ponosić, zobaczyć co w nich jest takiego super. Polecam!
    No tak, ale to pod warunkiem, że ma się coś atrakcyjnego na wymianę- mój wątek czasowej wymiany wisiał i wisiał i nikt sie nie skusił. Jeden biedny girasol i mietek od marty jakoś nie przyciągnęły uwagi.

Chusteryczka Awatar ostroszyc
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Ech... Na indiowo-jedwabną wymianke też nie mam szans, a nawet gdyby to nie mam kogo zamotać są na świecie rzeczy które mnie ominą i czasem jest mi z tego powodu smutno, nawet jeśli są to takie drobiazgi jak jedwabna chusta

Chustomanka Awatar Celebrianna
    Miejscowość
    Oleśnica

Domyślnie

Moze ze mna bys sie wymienila czasowo Chcialabym sprobowac Paris Paris A mam troche fajnych szmatek

Domyślnie

a co masz? )

Wiecie co - już mi trochę mniej smutno
    Fajne jest to forum...
    I dziś mąż po pracy przyniósł cudną chuścię, która mi jedna z forumek (mogę powiedzieć która?) zaoferowała na dwutygodniowe macanko, zupełnie bezinteresownie i z dobroci serca.

Człowiekowi od razu robi się milej i przyjemniej w życiu
    No i oczywiście liczę na jakąś zmianę życiową, bo rączki świerzbią.

Uprawnienia umieszczania postów