Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: dlaczego wielorazówki nie mają takiego PR???

Mieszany widok

Chustomanka Awatar izka_74
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon

Domyślnie

Ten pierwszy filmik o karmieniu piersią - boski Normalnie się spłakałam ze wzruszenia (to pewnie hormony ciążowe U nas by pewnie nie wyemitowali, bo gołe cycki od razu obraziłyby czyjeś uczucia

A reklama pampersów jest jak dla mnie aż za bardzo piękna - mam poczucie, że chce manipulować moimi uczuciami

Mateusz (6.07.1996r.) i Pawełek (21.02.2005r.)

Chustomanka

Domyślnie

A mnie torszkę wkurza to że nie daje się rodzicom wyboru jedno czy wielo. Tylko wszędzie są jednorazówki w mediach. Ja dowiedziałam się o wielo jak córeczka miała roczek i było mi przykro że wcześniej nikt mi o wielo nie powiedział a chodziłam do szkoły rodzenia, czytałam gazety dla mam itp. O wielo dowiedziałm się z netu zupełnie przez przypadek trafiając na chustoforum.

Chustomanka Awatar IwonaKM
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Osoby związane z wielopieluszkowaniem zorganizowaly akcję społeczna pod nazwą Kampania Zdrowa Pupa
    http://www.zdrowapupa.pl/o-kampanii,1,l1.html

cos się zatem w promowaniu pieluszek wielorazowych zaczyna dziać,

między 5 a 11 września 2011 w róznych miastach w Polsce odbęda się darmowe warsztaty wielopieluszkowania
    Efektem koncowym 3 miesięcznej akcji ma być wydanie kalendarza, który jak zapewne mają nadzieję organizatorzy, pomoze wypromowac pieluszki wielorazowe.

Chusteryczka Awatar dorulka
    Miejscowość
    Mazury (Mrągowo)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez izka_74 Zobacz posta
    A reklama pampersów jest jak dla mnie aż za bardzo piękna - mam poczucie, że chce manipulować moimi uczuciami
    Gdyby byla to reklama wielorazowych pieluch tez uznalabys ja za manipulacje?
    Michalina 03.02.2009.

Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
    Jam nieudacznik grafoman i śmieć
    Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
    I załatwiasz te sprawę jak pies

Chustomanka Awatar izka_74
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dorulka Zobacz posta
    Gdyby byla to reklama wielorazowych pieluch tez uznalabys ja za manipulacje?
    Tak. Jakby to była reklama społeczna dobrego rodzicielstwa, to może nie, ale wszystkie reklamy komercyjne, które w taki sposób chcą wywołać u mnie ciepłe uczucia i przełożyć to na swoją sprzedaż, działają na mnie wręcz odwrotnie.

Mateusz (6.07.1996r.) i Pawełek (21.02.2005r.)

Uprawnienia umieszczania postów