no właśnie pewnie chodzi o kasę.
Popatrzcie dookoła na swoją rodzinę/koleżanki i pomyślcie ilu "sponsorów" ma pampers, a ilu pieluszki wielorazowe...
Ja nie znam NIKOGO z mojej okolicy/rodziny/znajomych spoza mojej okolicy, kto używa wielo...![]()
wielo też mają swoje reklamy, tu tots bots. Moze nie taka sentymentalna i prfesjonalna jak pampers a trochę chałupnicza acz z pomysłem
http://www.youtube.com/watch?v=A2CAPYoW_J8
niestety producenci, dystrybutorzy wielorazowek nie mają srodków na kampanię w środkach masowego przekazu.
W przypadku wielo potrzebna jest kampania społeczna finansowana przez państwo czy jakąś fundację, tak jak kilkanaście lat temu byla kampania promująca karmienie piersią a jej twarzą byla Anna Maria Jopek
kasa kasa, niestety...
OT: Przypomniało mi się, że kiedyś MacDonald`s miał piękną relkamę na Dzień Matki(choć dla mnie to, co sprzedają, to syf).
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
wiadomo-kasa, ale też zdecydowanie brak kampanii społecznej, świadomości...
a szczerze mówiąc ludzie nie wiedzą co tracą, mam teraz wielką frajdę kompletując zestaw pieluszek dla mojego 3 dziecka, cieszę się na myśl o kolorowych wzorkach, używanie ich będzie znów po prostu przyjemne. Nie wiem kto tak podobnie myśli o pieluchach jednorazowych![]()
Piękna reklama, mnie najbardziej urzekło że pokazane jest jako codzienność i in vitro, i matki surogatki i adopcja. Ehhh juz widzę tę burzę gdyby reklama była w naszym kraju
Ten pierwszy filmik o karmieniu piersią - boskiNormalnie się spłakałam ze wzruszenia (to pewnie hormony ciążowe
U nas by pewnie nie wyemitowali, bo gołe cycki od razu obraziłyby czyjeś uczucia
![]()
A reklama pampersów jest jak dla mnie aż za bardzo piękna - mam poczucie, że chce manipulować moimi uczuciami![]()