Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: wiazanie na plecach a spanie - dodalam zdjecia

Chusteryczka Awatar mayetschka
    Miejscowość
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sroka Zobacz posta
    o to to, a jeśli nie starczy Ci rąk - proponuję apaszką głowę podtrzymać

Doradca noszenia- kurs średniozaawansowany Die Trageschule® Drezden

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mimezis Zobacz posta
    W plecaku prostym wcale nie jest gorzej. Zawsze po uśnięciu należy poprawić wiązanie, bo śpioch inaczej sie układa. Materiał do wysokości uszu naciągnij,dociągnij i będzie git - mowie o plecaku prostym, bo w koszulce nie noszę.
    Cytat Zamieszczone przez Sroka Zobacz posta
    Suuuper! Dziekuje za rady mam nadzieje, ze komus sie przydadza bo u mnie to nie dzial Kazdy moj ruch w strone chusty poprawienie, przesuniecie, cokolwiek konczy sie placzem A tej pani z filmu to troche zazdroszcze bo moj to sie budzi nawet jak wejde do sklepu i powiem ekspedientce czy sasiadowi dzien dobry taki to typ

edit: Z tego tez powodu, wielokrotnie tu na forum pisalam, ze moj maly jest nieodkladalny
    Ostatnio edytowane przez marlei ; 24-08-2011 o 13:35
    Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
    Doula
    Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brikola Zobacz posta
    ja wiązałam plecak prosty. jak młody mi zasnął i głowa Mu leciała to się pochylałam i poprawiałam wiązanie.
    Cytat Zamieszczone przez mimezis Zobacz posta
    W plecaku prostym wcale nie jest gorzej. Zawsze po uśnięciu należy poprawić wiązanie, bo śpioch inaczej sie układa. Materiał do wysokości uszu naciągnij,dociągnij i będzie git - mowie o plecaku prostym, bo w koszulce nie noszę.
    Zaczęłam robić tak jak piszecie, poza tym ogólnie jakoś tak lepiej nam idzie ostatnio- a w każdym razie dziś i wczoraj było lepiej- by nie zapeszać ...

Cytat Zamieszczone przez marlei Zobacz posta
    Znalazlam w watku z filmikami instruktarzowimi to:

http://www.jeportemonbebe.com/fr/vid...es-videos-dos/

Ale jak wpiszesz w youtube double hamac to powinnas znalezc wiecej Powodzenia!!!
    Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Moj ulubiony:
    Dziękuję Wam, kochane !

... wydaje mi się to jednak trudniejsze niż prosty... nie wiem, czy się odważę ...

A tej pani z filmu to troche zazdroszcze bo moj to sie budzi nawet jak wejde do sklepu i powiem ekspedientce czy sasiadowi dzien dobry taki to typ

edit: Z tego tez powodu, wielokrotnie tu na forum pisalam, ze moj maly jest nieodkladalny
    Ja też zazdroszczę tej dziewczynie z filmiku- znałam go już wcześniej i próbowałam uskutecznić to, co ona zrobiła, by podeprzeć główkę dziecia- ale jakoś za mocno dociągam brzeg chusty i się nie udaje ...

Raczej w grę wchodzi zawiązanie od nowa chusty.

Choć dziś dwukrotne spanie w plecaku było pozbawione problemu opadającej do tyłu główki- no i odłożyć się szanowny Pan dał bez problemu do hamaka .

Ale to chyba upał Go zmógł.

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dirk5 Zobacz posta

Choć dziś dwukrotne spanie w plecaku było pozbawione problemu opadającej do tyłu główki- no i odłożyć się szanowny Pan dał bez problemu do hamaka .

Ale to chyba upał Go zmógł.
    szczesciara
    Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
    Doula
    Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

szczesciara
    Życzę równego mojemu pozytywnego zaskoczenia - bo u mnie z reguły odkładanie, a już zwłaszcza z plecaka - też kończyło się wybudzeniem. Ale dziś był naprawdę padnięty...

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Uprawnienia umieszczania postów