Pokaż wyniki od 1 do 20 z 556

Wątek: marzenia chustowe na dziś

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marciula Zobacz posta
    niezmiennie roses noel.
    marzenie spełnione i na szczęście nie ma kolejnych marzeń, aż TAK wymarzonych chust

Chustofanka

Domyślnie

a macie czasem tak, że nagle ta wymarzona chusta jak już jest w łapkach to okazuje się, że to nie to? Napaliłam się na amitolę, 2 tygodnie wybierałam , w końcu zamówiłam, codziennie kuriera wyglądałam a jak już jest to jakoś tak średnio mnie kręci mimo, że naprawdę jest cuuuudna : Bicie:

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda19800 Zobacz posta
    a macie czasem tak, że nagle ta wymarzona chusta jak już jest w łapkach to okazuje się, że to nie to? Napaliłam się na amitolę, 2 tygodnie wybierałam , w końcu zamówiłam, codziennie kuriera wyglądałam a jak już jest to jakoś tak średnio mnie kręci mimo, że naprawdę jest cuuuudna : Bicie:
    Bo lepiej gonić zajączka niż złapać zajączka
    U mnie prawie zawsze tak było - szczególnie z b. drogimi szmatami - wyjątkiem był rożek

Chusteryczka Awatar essmay

Domyślnie

ja bym tylko chciała, żeby się małej odmieniło i zachciało do chusty wpakować

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez essmay Zobacz posta
    U mnie to już chyba pół roku bez chusty... Straciłam nadzieję.

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez essmay Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez samuela Zobacz posta
    U mnie to już chyba pół roku bez chusty... Straciłam nadzieję.
    Dziewczyny nic straconego, w tej chwili to Gabi (3,5) bardziej chce być noszona niż Hanka (1,5) Ciągle słyszę "mamo ja chcę do chusty, mamo teraz ja" i bidna matka targa 17 kg a Hanka biega szczęśliwa

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Zblazowana jestem i marzenia chustowe przestałam mieć Większość zachwyconych recenzji, które czytam na forach czy grupach to chyba w amoku zakupów pisana - motam w różne chusty i w sumie wielkich różnic między nimi nie widzę. Artipoop mnie nie kręci, nie widzę wielkich różnic pomiędzy nowymi firmami, mam w sumie wrażenie, że wszystkie powtarzają ten sam wzór. Z Tulą okazałam się być niekompatybilna, mój mąż nosi i chwali sobie, a jemu wc kojarzy się jedynie z toaletą Chyba mi chustoświr przeszedł i tyle.

Uprawnienia umieszczania postów