mam kilka chust na liście ,których chciałabym spróbować, ale na obecną chwilę brak takiej, którą muszę mieć
ale jak znam życie to długo to nie potrwa ;D
Spełniłam dziś nasze.Kupiłam pawie cmentarne... za pożyczone![]()
To już chyba zboczenie... czujecie, że jesteście uzależnione?
Mąż się zgodził więc też jest chory![]()
Zuzanna (16.02.2011), Lilianna (27.05.2014)
"W obawie, by śmierć nie wydarła dziecka, wydzieramy dziecko życiu; nie chcąc by umarło, nie pozwalamy żyć." J.Korczak
U mnie tradycyjnie Okinami Kai, ech... Nawet nie wiem (i chyba wolę nie wiedzieć) po ile chodzą![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
pavo paterre cobalt....![]()
Marciula skąd Ty wynajdujesz te firmy?
ja tam starej daty chustoświr jestem- love indio foreva![]()
Pavo to bardzo fajna chustowa firma w stanachleci do mnie jedna ich chusta
na dzisiaj to będą.... róże Noel![]()
Za ostatni grosz nabyłam junoski wymarzone.
Na mojej liście zostało indio biało-czarne albo jakieś podobne, no i jakąś Oschę chciałabym chociaż pomacać. Ale Osche chyba jednak w strefie marzeń pozostaną. Przynajmniej przy obecnym dzieciu.
Gałganka31.10.2011
A ja zrobiłam zamach na świnkę skarbonkę i jedna taka śliczna Oscha wkrótce do mnie nadleci... na swoich pięknych smoczych skrzydłach...I to będzie jak na razie koniec moich chustowych marzeń podejrzewam, na baaaardzoooo długoooo
![]()
Ja zczynam znow myslec nad jakims silkiem, takim mulberry. Zeby zobaczyc co to za cudo jest![]()
No i jakbym mogla to moze pavo etini?i bebe sachi... i moze cos jeszcze?
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
a mi ostatnio moss chodzi po głowie...lub indio oliwiaMoże dlatego że marznąć zaczynam?,...
![]()
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
Oszowe Roses Vanilla jedwab+len+ bawełna, znam ten skład i jest suuuper! A wzór powala!
FHI- nieustannie. Uważam, że Didek utkał je dla mnie w drugiej turze, tylko akurat przy kasie nie byłam.
Konopna India.
Ostatnio edytowane przez owieczka33 ; 16-09-2013 o 00:00
Ja chce indio biało czarne![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Sury-a jest piekna! To przez nimi "kupiła" mnie Oszka.
A apropos Oszki, to dopisuje do mojej losty Roses Danna.![]()