Erna jest różowa, a Ela fioletowa - ja też o Eli marzęale też o innej zwariowanej Kokadi - Gluckstuch czy jakoś tak - taka pozytywnie zwariowana
![]()
Erna jest różowa, a Ela fioletowa - ja też o Eli marzęale też o innej zwariowanej Kokadi - Gluckstuch czy jakoś tak - taka pozytywnie zwariowana
![]()
Chyba nawet Erna ładniejsza...![]()
Marzenia się spełniają!
Dzis pojawiły sie o godz. 15 Fairyland czerwono-różowe. Jest już moja!!!!!!![]()
Ostatnio edytowane przez owieczka33 ; 15-02-2013 o 09:39
Czekam na kuriera, mam nadzieję, że pojawi sie dziś, bo inaczej weekend czekania.
Dodam, że mój nie-chustujący Pan zobaczywszy Fairyland powiedział cytuję "No w tej to i ja mogę ponosić"![]()
ja mam marzenie
duzo kasy na osche
i niebieskie roze![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kokadi Erna in Wonderland, chyba na urodziny sobie zażyczę.
Ktoś wie ile przesyłka do Polski ze sklepu Kokadi kosztuje?
Ja już z racji nienoszenia powinnam opuścić sferę marzeń, a jednak lniana tęcza LF tak mi się spodobała, że kupiłam
no i nie miałam w stosie no cottona, więc też mi się marzy, w jakimś fajnym kolorowym wydaniu, albo szarym
żadne osche nie dla mnie![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Shui long clover![]()
Kokadi stars black galaxy![]()