Nowy chuścioch mi się marzy... A wtedy to chyba szafę na szmaty kupie!
Nowy chuścioch mi się marzy... A wtedy to chyba szafę na szmaty kupie!
jejku, teraz się boję, że jak mi trzeci wyrośnie z chust to będę rozpaczać za tym składnikiem stosu...jak Lew mi wyrósł to po prostu udawało mi się omijać chustostragan i nie śledziłam nowości nic a nic. Na szczęście jestem doradcą, więc co najmniej raz w miesiącu motam sobie lalkę na warsztatach, odstawienie wtedy jest o wiele mniej bolesne.
znalazłam nowy brakujący składnik- indio april
![]()
no i ten cedar niczego sobie kurdę
aliona no przynajmniej możemy sobie o tym pogadać do bólua swoją drogą, ujawnij swój stos, bo jestem ciekawa co tam nazbierałaś dla Sonii
a ja bym pawie petrol chciała...albo agave.... a kasy brak i na horyzoncie funduszy na chustę nie ma
wyglada na to, ze cale chustowanie z jedna szmata przehulam...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
he he
to co dla niej uzbierałam jeszcze będąc w ciąży już zdążyłam sprzedać. wszyściuteńko
wyglądało to mniej więcej tak:
właściwie bez 2 z góry, bo szybko odleciały. na resztę Sońka się załapała. i jeszcze na krótkie fioletowe pawie.
nic z tego stosu już u mnie nie ma
jak nowe rzeczy zjadą, to wkleję w stosownym wątku.
teraz jeszcze mi się marzy nati amazonia. tak skromniutko![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
A mi się marzy żeby było cienkie i super nośne, żeby nie czuło się w niej mego kloca. Żeby było szarawe. Trochę czarnawe. Żeby nie było pasiakiem, tylko jakimś no nie wiem czym, jakis taki wzór ale nie obiciowy,
kurcze no chce mi się czegoś.
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
inkę odkupiłam - ehhh cudna ona
lanę wycofałam ze sprzedaży
coś z jedwabiem na mnie czeka
i tak oczojebnie i z ciekaowości tęczę apropasa bym spróbowała
a gekony to chyba na torebce od moniki se walne![]()
nowy chuścioch...stosik się jakiś sam uzbiera![]()
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
a mnie sie marzy redukcja i uwolnienie od chustonałogu![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11