A może być nosidło?
Testowany obecnie MT od Pathi. Jakbym jej miała, to ja nie wiem, czy by mi chusta była dalej potrzebna!
A może być nosidło?
Testowany obecnie MT od Pathi. Jakbym jej miała, to ja nie wiem, czy by mi chusta była dalej potrzebna!
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
w chuście nie chce... jedynie w nosidle. Nosimy się codziennie ale tylko na spacerach. No dwa dni temu był łaskaw wysiedzieć w chuście jakieś 20 min- ale to dlatego że chory. I musi być z przodu, z tyłu zaraz się denerwuje.. A mi z przodu już mało wygodnie..No ale nie narzekam- pierwsze trzy miesiace jego życia nosiłam po 12 h/ dobę
![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
a mi sie dziś przypomniało że jeszcze niedawno marzyłam o gold rubinierealizację marzenia nieco odłożyłam i zapomniałam o nim....znowu sobie pomarzę
![]()
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
Ja na początku dopiero drogi chustowania, i póki co to na razie tylko o kolorach mogę marzyć.
Najlepiej to jakieś mocno energetyczne oranże, czerwienie, żółcie..... Wciąż szukam....![]()
Oscha roses noel![]()
ja marzę o tym, żeby w ogóle było mnie stać na drugą chustę![]()
Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
Pieluchowy blog ekspercki.
Eden caprica tak sobie myślę i Kokadi takie oldschoolowe kotwice, nie wiem jaka nazwa, ale to już totalnie w sferze marzeń, może jak mnie życie drugim chustoszkiem obdarzy![]()
mama Estery lipiec 2012
www.balkanfunk.pl
Koty czerwone Nati![]()
Elfy niebieskie...
Kurcze, marzenie już spełnione, teraz trzeba tylko na nie poczekać![]()
Ostatnio edytowane przez Marciula ; 12-02-2013 o 11:47
mi się marzy przy drugim chuściochu girasol rainbow diamentowy
i może kiedyś honsiu ice piękny jest
o tak girasole są piękne![]()
http://katarzynapiechowska.pl/
Instruktor techniki wykonywania Masażu Shantala dla potrzeb rodziców i opiekunów dzieci
Doradca noszenia dzieci w chustach po kursie podstawowym Die Trageschule ®
Masaże relaksacyjne
Natibaby Fairyland i Kokadi Ela in Wonderland, obie takie bajkowe...![]()
Erna jest różowa, a Ela fioletowa - ja też o Eli marzęale też o innej zwariowanej Kokadi - Gluckstuch czy jakoś tak - taka pozytywnie zwariowana
![]()
Chyba nawet Erna ładniejsza...![]()