Spóźnione powitanie na forumjestem Magda, mama trzymiesięcznego chuścioszka. Najpierw były spacerki w pouchu, a teraz w użyciu jest pierwszy elastyk. Póki co opanowałam jedno wiązanie, ale praktyka czyni mistrza podobno...
![]()
Spóźnione powitanie na forumjestem Magda, mama trzymiesięcznego chuścioszka. Najpierw były spacerki w pouchu, a teraz w użyciu jest pierwszy elastyk. Póki co opanowałam jedno wiązanie, ale praktyka czyni mistrza podobno...
![]()
WitajTrzymiesięczniak, to pewnie niedługo zgrabny przeskok w chustę tkaną?
![]()
serdecznie witam![]()
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021
Witaj![]()
WitajJa też zaczynałam od pouchyka, sprawdzał się też jako kocyk, podkładka do przewijania, zasłonka do auta, kochany był
A w elastyku to chyba jedno wiązanie tylko jest? (nie miałam nigdy, dla mnie elastyk to czarna magia)
Mały B: 2009
Mała T: 2012
Znalazłam na chustomanii kilka wiązań do elastyka, póki co opanowałam 2x - czyli podstawęPouch był idelany dla kruszyny, no i dla amatorki jak ja
A tkana do wyższa szkoła jazdy w porównaniu z elastykiem?
Hmm... Z tego co wiem to elastyk ma 1 wiązanie w którym dziecko podtrzymywane jest przez 3 warstwy chusty, 2x jest dla tkanejZnaczy chyba ćwiczysz wiązania do tkanej chusty na elastyku
Ale niech się ktoś mądrzejszy wypowie. Dla mnie tkana nie jest trudna ale nie mam porównania bo trudna wydaje mi się elastyczna
![]()
witaj
ja w instrukcji mojej elastycznej mialam wiele wiązań, ale uzywalam jednego, z wlaśnie trzema warstwami materiału na dzidziusiu.
tkana jest bardziej wymagająca. ale gdy dzieco przybiera na wadze, elastyk za bardzo obciąza plecy noszącego... tkana daje lepsze oparcie większemu dziecku![]()
Witam i ja![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
ja i moja córcia mówimy cześć
Kurcze, może coś pomiksowałam?Generalnie z przodu jest x, z tyłu jest x plus jeszcze jedna warstwa z przodu, w sumie na dziecku są 3 warstwy tak jak pisze Kerstin 200. chyba chodzi nam o to samo tylko nazewnictwo pomieszałam![]()