Pokaż wyniki od 1 do 20 z 40

Wątek: Nie moge siadac! Nie pozwala!

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kerstin200 Zobacz posta
    do 3-4 miesiąca wisiało mu kompletnie, w jakiej ja znajduję się pozycji - nie próbowałam tylko leżącej
    teraz ma czujnik ruchu, więc na drzemki laduje w łóżeczku, bo nie dałabym rady
    U nas dokładnie tak samo. Drzemka tylko w łóżeczku! Mały waży ok. 10 kg. Na spacerze mogę go nieść, w domu jak coś robię też, ale spanie na mnie - odpada. Za to zdarza się że Okruszek zasypia w chuście i dopiero wtedy ląduje w łóżeczku, zwykle się nie budzi przy rozmotywaniu.

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

U nas musi być ostre bujanie i podskakiwanie przy usypianiu. Potem muszę jeszcze trochę pochodzić, ale po ok. 10 minutach synek zasypia dość mocno na ok. 20 minut. Wtedy mogę usiąść, a jeśli czuję, że się przebudza, wstaję i łażę dalej. Po tych 20 minutach jest wielkie prawdopodobieństwo, że synek się obudzi, jeśli siedzę, więc podejmowanie ryzyka jest uzależnione od tego, jak bardzo mi zależy, żeby jeszcze pospał . Faktem jednak jest, że po tym czasie nawet bujanie nie zawsze działa.

Chustonówka Awatar Kitsune
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Też mamy podobnie. Aurelia najlepiej śpi przy chodzeniu, zwłaszcza na spacerze. Jak dotąd tylko raz mi się zdarzyło, że po powrocie spała w domu przez półtorej godziny (będąc cały czas w chuście), podczas gdy ja trochę posprzątałam i poklikałam na internecie. Z reguły jednak czujnik ruchu działa bez zarzutu. Może nie płacze od razu, kiedy się zatrzymam, ale się wybudza i powoli zaczyna okazywać swoje niezadowolenie. Kurcze, z czego to może wynikać?

Chustofanka

Domyślnie

To ja mam dobrze, bo młoda zasypia mi w nosideł w mgnieniu oka, tak, ze zazwyczaj ja coś jeszcze do niej nawijam, a ta już lula (może te gadanie ja usypia). Gdy śpi to zazwyczaj wysiadam z autobusu, idę po schodach, wsiadam do metra i nic, wcale się nie budzi.

Chustomanka Awatar izka_74
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon

Domyślnie

Oooo... widzę, że nie tylko ja będę miała wydeptane ścieżki w dywanie

Mateusz (6.07.1996r.) i Pawełek (21.02.2005r.)

Uprawnienia umieszczania postów