Oo, uwielbiam połączenie fioletu z jasnym zielonym!
śliczna
moje ulubione połączenie kolorów,
Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)
bardzo mi się widzi, bardzo![]()
wymianki - sukienki i inne http://www.chusty.info/forum/showthr...36-38-i-44-uff
dziecięce książeczki i zabawki http://www.chusty.info/forum/showthr...%85%C5%BCeczek
Mama Krzysia (30.12.2009) i Weroniki (30.03.2012) co zerkają z pięterkaa ich mama nie ma na nic czasu
ale siedzi na forum, a co
wreszcie coś mi się podoba
i dla jesiennej córeczki jak znalazł - jakiś sponsor?
od 18 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
a fotki w akcji???
no proszę
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
wzięłam rodos więc nie wiem jak prowansja w realu wyglądaale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się dowiem
ale pierwsze co, to pomyślałam "no... niebieska jest" i schowałam do pudła. później wyjęłam, schowałam, wyjęłam próbowałam zamotać, niestety brzuchol na przełomie 8/9 m-c ciąży nie pozwolił dokładnie zawiązać, przetestować, bo i nie było też na czym, ale koniec końców podoba mi się
rodos na plus póki co
![]()
Ostatnio edytowane przez kachasek ; 25-08-2011 o 23:14
Nie dojdzie!!!!!!! napisałam do nati z pytaniem o wysyłke, nada ją dopiero dziś a że weekend przed nami, to będzie dopiero w pon.
czemu ja mam takiego pecha? beczeć mi sie chce, bo robimy se weekendowe wycieczki w góry i myslałam,ze juz ponoszę. Teraz ten weekend to będzie strasznie długi. Cały tydzień mam totalnie dołujący, do d.... a to mnie jeszcze dobiło!!!
no i przyszła dziś w końcu-wg mnie sliczna, już wyprana, jutro postaram sie wstawić zdjęcia!
Mam inne odczucia od demony-po jej poście spodziewałam sie czegoś bladego, a jest intensywna, jasnego rózu jest mało-dominuje piekny mocny fiolet. Krawędzie mają 2 rózne kolory. Chusta jest cienka-zdziwiłam się, bo miałam w rekach lagunę, farbowane fale duneju i amazonie-były cięzkie i szorstkawe-prowansja jest cieńsza, zobaczymy jak nosi!
to superczekam więc na fotki
![]()