gdze kupujecie geterki i w jakich cenach
myślicie ze te będą ok?-nie moja aukcja
http://allegro.pl/getry-ocieplacze-d...715068351.html
albo te ale droższe
http://allegro.pl/sale-hit-getry-och...750649989.html
gdze kupujecie geterki i w jakich cenach
myślicie ze te będą ok?-nie moja aukcja
http://allegro.pl/getry-ocieplacze-d...715068351.html
albo te ale droższe
http://allegro.pl/sale-hit-getry-och...750649989.html
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Te pierwsze są ok, bo z tego co wiem, to Steveny.
Te drugie mogą mieć ciasne gumki.
To nie sa steveny, ale podobneTo sa steveny: http://allegro.pl/listing.php/search...g=getry+steven
Te drugie są dość małe tzn. dla mojej 2,5 latki juz takie ciut ciut małe tzn. gumki troszkę uciskały. Ale dla małego malucha ok.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
te pierwsze wyslalam dzisiaj z pieluszkami,tak wyglądają po kilku praniach,ale ja piorę tylko na 60 i z calą resztą ciuszków,nowe b.mięciutkie ,fajne ...drugie sztucznowate ,bez zachwytu z mojej strony,ja teraz muszę poszukac welnianych,kiedyś byly u Arabeli
Kiedy wybierałam getry dla synka, to w kilku miejscach widziałam informację, że to są Steveny, tylko mają inne "opakowanie"Zamieszczone przez paskowka
Ale dobrze, że jednak za każdym razem kupowałam oryginalne Steveny, skoro mówisz, że te są inne
![]()
chce jakieś mniej drogie bo i dla Róży musze kupić i dla Anieli -rózne wielkosci bo-Różyu będze łatwiej zdazyć na nocnik jak będze miała mniej warstw a robi sie coraz chłodniej i na chłodne wieczory by się przydały a Anieli mi szkoda wełniaka i pieluszek chować
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
a ja zapytam ile par wypada miec?
i poleccie najlepsze dla maluszka 5 - 6 mies. byle nie sztuczne.
może z jakiegoś sklepu z pieluszkami to bym sobie coś od razu kupiła
edit: juz doczytałam i mam![]()
Ostatnio edytowane przez Pastela ; 13-08-2011 o 21:31
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
Ja mam jedne i drugie. Te pierwsze większe, mięciutkie, bardziej elatyczne, ale jeszcze nie prałam, więc to się może zmienic.
Te drugie mniejsze, uciskające, mechacą się szybko (ale mój raczkujący, więc je wykańcza) , po praniu prują się kiepsko wykończone końce
, ale za to mają ładne wzorki... Mam 10 par
![]()
a ja wciąż nie kumam po co maluszkowi do pieluch getryZa to namiętnie używam w chłodniejsze dni do chusty (rajstopy, bez spodenek, za to getry na łydki).
Mam i pierwsze i drugie podane przez Fusie i potwierdzam - pierwsze fajne, drugie cisną i się prują.
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
Jakie getry polecicie dla dwulatki o grubiutkich udkach? Zależy mi na naturalnych (bawełna lub wełna) i maksymalnie delikatnych (nie ściskających).
Kiedy miała 7 miesięcy kupiłam getry z dwóch różnych firm (miały być odpowiednie do 2 czy nawet 3 lat) i wogóle ich nie używam bo od początku niemiłosiernie ściskały udkaZraziłam się od getrów, ale teraz na etapie nocnikowania by się przydały... tylko nie chcę się znowu naciąć...
Steveny też mam, fajne są i wyglądają na wytrzymałe - ale są też dłuuugie, na noworodku ich nie testowałamNo i nie mają ściągacza, więc można je podciągnąć bardzo wysoko, aż prawie na pieluszkę.
No i u nas getry to podstawowy element ubioru - praktycznie nie używamy spodenek, rajstopek nie mamy w ogóle, śpiochy i pajace były tylko na początku, więc Młoda jest albo w samej pieluszce (i ew. skarpetkach), albo dodatkowo w getrach. Dla nas to super wygodne rozwiązanie![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
mam już pierwsza parę geterek i są superowe - mama mi kupiła w H&Mie acryl+wełna, takie cieple, grubsze trzymają się super na nożkach 5 mieś. córci - mają 20cm. Muszę kupić jeszcze kilka par. Mlodej od razu wygodniej w samej pieluszce i getrach niz w body, rajstopach itp. a i ja mam szybszy dostęp do pieluszki bo właśnie zaczeliśmy ją wysadzać na nocnik ;p
aaa te steveny to ile cm mają?
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
a jakie będą dobre dla noworodka, do chusty na zimę?
Getry ukochałam prawie jak pieluszki
i też kolekcjonuje choć staram się powstrzymywać przed zakupem nastepnej pary, ale widze że nie tylko ja
Może otworzymy dział stosiki getrowe
Kawiareczko nie przeszkadza mi szpara między getrą a pieluszka, ponieważ prawie jej nie ma. Mam getry które dobrze trzymają się nogi i wysoko je podciagam i jest fajnie.
No ale w zimie Twoje dziecię było leżące a jak jest z biegającym? ta getra musi się obsuwać chyba, co? i u nas w zimie jest zimno, chodzimy wszyscy w spodniach od dresu, więc tym bardziej mnie ten 'kawałek' nóżki frapuje. Osobiście dostałabym cholery gdyby mi marzł taki kawałekale nie wiem jak z dzieciem.
W zimie jak w domu chłodno i nie ma dywanu to będzie dziecku zimno w samych geterkach na podłodze