Pokaż wyniki od 1 do 20 z 25

Wątek: Na plecach w chuście kółkowej...

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie Na plecach w chuście kółkowej...

Witam,
    Od jakiegoś czasu trochę podczytuję to forum Postanowiłam się zarejestrować, bo nie umiem sobie poradzić z wiązaniem "na plecach" w chuście kółkowej. W prawidłowo zawiązanej powinno mieć możliwość wyglądania sobie znad moich ramion. A u mnie za każdym razem dziecko jest za nisko i widzi tylko moje plecy...
    Dodam, że mój synek ma teraz niecałe 6 miesięcy.

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

A jakies zdjęcie pogladowe sie znajdzie?

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

a już myślałam,że wczoraj Trzy królestwa obejrzałeś,tam wojownik rozwalał kolesi z niemowlakiem w chuście na plecach

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda1980 Zobacz posta
    a już myślałam,że wczoraj Trzy królestwa obejrzałeś,tam wojownik rozwalał kolesi z niemowlakiem w chuście na plecach
    To się nazywa kształtowanie wojownika u podstaw !

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anmuszka Zobacz posta
    A jakies zdjęcie pogladowe sie znajdzie?
    Oj, dopiero teraz zajrzałam... zdjęcia żadnego nie mam, a mały już śpi. Postaram się w takim razie jutro jakieś wrzucić.

Cytat Zamieszczone przez magda1980 Zobacz posta
    Nie, to nie pomysł z filmu . Raczej potrzeba przygotowania się na wczasy w górach - jedziemy pojutrze. Tras jakichś długich nie zamierzam pokonywać, ale na krótki spacerek ta umiejętność mi się przyda.

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie

mysle, ze ciezko bedzie 6 miesieczniaka tak w kolkowej na plecach zawiazac, zeby wygladal przez ramie, bo on jeszcze krotki a w kolkowej zawsze jedno pasmo idzie pod pacha i tym samym nadaje maksymalna wysokosc wiazania. chcesz miec dziecia wysoko, to wiez prosty plecak z tkanej.
    FILM KOLKOWA NA PLECACH

Chustonówka

Domyślnie

Zawiązałam się na szybko (nie mam za bardzo czasu, bo pakuję się na wyjazd) i tak fatalnie wyszło, że wstyd wkleić . Na spokojnie wychodzi zdecydowanie lepiej, chociaż też nie idealnie.

Z tego filmiku widzę, że nie zrobiłam skrętu i z tego powodu moje dziecko ma z jednej strony nieco więcej tej chusty przy buzi. Popróbuję jeszcze ze skręceniem, gdy już będziemy na miejscu.

A takie małe dziecko, które trzeba otulić w chustę razem z rączkami faktycznie nie ma szans sobie "wyglądać" zza ramienia.

Dzięki za pomoc, teraz już wiem, co mogę poprawić

Uprawnienia umieszczania postów