Nie lubię jednak formowanek z kieszonką i z wkładami na wierzchu...szukam w miarę chłonnych, dziennych formowanek "AIO". Co polecacie? Myślałam nad pupeko lub eko-mama.
Nie lubię jednak formowanek z kieszonką i z wkładami na wierzchu...szukam w miarę chłonnych, dziennych formowanek "AIO". Co polecacie? Myślałam nad pupeko lub eko-mama.
podpisuję się pod mamąpatryka i dorzucam formowaną storchenkinder. Jest mniejsza i zgrabniejsza (tak, to możliwe!) od ww. Wszystkie trzy schną tak samo....długoz czego pupeko chyba jednak minimalnie szybciej bo ma welurek od pupy, który praktycznie po chwili jest suchy.
Ale ja jednak wolę formowanki kieszonki i te z dopinanymi wkładami (np Tots Bots ). Choć tych trzech nie zamierzam się pozbyća nawet myślę o dodatkowych pupeko na jesień.
a ja mam itti bitti aio i na dzień super się sprawdza,ale schnie długo, jak większosc
eko mama i pupeko
różnią się schnięciem i tym,ze pupeko nie ma falbanek przy nóżkach, pupeko ma super rzepy
obie marki uwielbiam
edit wystawiłam swoje http://chusty.info/forum/showthread.php?t=63562
Ostatnio edytowane przez ewaibartek ; 27-08-2011 o 16:05
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
Masz na myśli przyszyte "jęzory"? Jeśli nie to ja sobie bardzo chwalę z handmade'ów formowanki by sylviontko, a ze "sklepowych" Ecopi - obydwie mają przyszyte "jęzory". Natomiast na noc super mi się sprawdza przy starszaku nocna Pupeko (ta nie ma jęzora, tylko wszyty wkład), nic nie wycieka i ma welurek dający uczucie suchości.