Przymierzamy się do pierwszego nosidła albo MT i chciałabym zamówić coś na wymiar. Podpowiedzcie kto Was najbardziej zachwycił.
Przymierzamy się do pierwszego nosidła albo MT i chciałabym zamówić coś na wymiar. Podpowiedzcie kto Was najbardziej zachwycił.
dla mnie ideały szyje Olka nasza forumowa pani_olocenowo przede wszystki sporo korzystniej, miło szybko solidnie
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Wszystkie forumowe szyjące
Najbardziej lubie od Nubik.
szyte ergo miałam tylko jedno więc nie mam porównania ale MT od marta_la dla mnie super
I mam tu na myśli standardowy model z podciętymi bokami bo jest super i dla niespełna roczniaka i dla 3latka
i lubię te Marty zagłówki wysokie i fajnie wypełnione![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
pani_olo!![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
jak mała podrośnie to nubigoi nawet jak będzie już całkiem duża to tez nubigo
![]()
Franek 4.12.2008 Staszek 24.10.2010
podaj dalej
gatki podaj dalej
magnolia-podajdalej.blogspot.comhttps://www.facebook.com/podajdalej.magnolia/
dziś w tłumie na cmentarzu nubigo okazało się niezastąpione
A ja mam pytanie. Lepsze zwykłe mt czy chustomt? Bardziej mi się podobają takie mega wzorzyste mt, ale jeśli lepiej/wygodniej/bezpieczniej jest w chustomt to chyba je wolę. Nie wiem czy sprzedawać moją Katję czy przerobić.
Wojtuś 5.12.2011
to wszystko zależy od własnych preferencji
ja uwielbiam obie wersje
i mt i chmt są cudniaste![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
toś mi pomogła. Nie wiem na co się zdecydować![]()
Wojtuś 5.12.2011
hehe bo to naprawdę trudno doradzić
idzie lato i chmt są fajne, zresztą dziecko masz stosunkowo małe i możesz śmiało się pokusić
mt możesz sobie uszyć jak dziecko będziesz miała większe i wtedy pokombinować tak aby nosidło wystarczyło na bardzo długo
możesz też np, zostawić swoją szmatę (np na letni hamak idealne) lub kupić/uszyć chmt i kupić mt
ja bym zainwestowała w chmt, potem w mt a szmate zostawiła na hamak
wszystko też zależy na ile możesz sobie finansowo pozwolić![]()
K mama Kulki i Kropki