Maciek jest fanem Mamy Mu (szczególnie tomu o nabiciu sobie guza) , teraz czytamy to naokrągło.
No i ,,Binta tańczy".
Julka czyta sobie po raz kolejny Harrego Pottera.
Maciek jest fanem Mamy Mu (szczególnie tomu o nabiciu sobie guza) , teraz czytamy to naokrągło.
No i ,,Binta tańczy".
Julka czyta sobie po raz kolejny Harrego Pottera.
U nas teraz Ach ten Emil non stop (w szafie mam schowane jeszcze dwie części Emila, ale czekam na jesienną słotę).
Przygody Kota Filemona - takie grubaśne wydanie z Naszej Księgarni, od pół roku wciąż i wciąż.
Seria o Basi.
Powracają stare miłości: Mama Mu, Pettson i Findus, Lotta, Nusia.
Fragmentami Kubuś Puchatek.
A propos biblioteki - muszę oddać książeczki, bo mam upomnienie na karku, ostatnie nabytki nasze biblioteczne okrutnie nieudane, jakiś beznadziejny Bob Budowniczy i coś tam jeszcze, schowałam na dno szuflady i zapomniałam o nich...
Monika - mama Natalii 26.05.2008
A u nas Mały Książę, choc furory nie zrobił.
Za to od jakiegos czasu Lidka "katuje" nas "Melą na rowerze" http://www.zakamarki.pl/show_object.php?id=325
Starszak niezmiennie pipi i dzieci z bullerbyn, choć on woli audiobooki.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
do piaskownicy janka zabiera Malutką czarownicę - one się bawią, ja głośno czytam
od kilku miesięcy na tapecie Tosia i Tymek - żelazny punkt każdej wyprawy do biblioteki
2007, 2009, 2016
Mamoko - co prawda tego się nie czyta, ale jest niezaprzeczalnie hitem. Dziś Antek przez sen o 2 w nocy jęczał - Mamo psecytaj Mamoko![]()
O tak -Mamoko jest super.Maciek woli ,,Dawno temu w Mamoko"![]()