Tak tak, tkają je dorośli mężczyźni, Ola kiedyś nawet pokazywała tu zdjęcie![]()
Tak tak, tkają je dorośli mężczyźni, Ola kiedyś nawet pokazywała tu zdjęcie![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Dziękuję za odpowiedź. Piszę z komórki i dlatego nie szukałam w historii. Przyznam szczerze, że ogromnie się cieszęNo to nie zostaje mi nic innego jak zbierać na następnego girasola.
Ostatnio dyskutowałam z mężem o chustach. Tłumaczę mu, że girasole moje kochane są tkane w Guatemali i niektóre są limitowane po kilka sztuk. Mój mąż na to, że pewnie tkane są przez dzieci dla dzieci...
No i zmroziło mnie, bo nie wiem jak jest naprawdę. Wiem, że znaczek fair trade daje pewność, że dzieci nie są wykorzystywane do pracy, ale czy girasol to ma?
Macie jakieś informacje?
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11
Nie mam czasu teraz tego czytać, ale może tu coś znajdziesz: http://www.girasol.de/content.php?pa...g&lang=english
Chyba cos tam kiedyś czytałam, że tkają je dorosli![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Może Ola z Girasola zajrzy tu i nam wszystko opisze![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 11-08-2011 o 12:30 Powód: ps
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 13-08-2011 o 19:18
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i