Pokaż wyniki od 1 do 20 z 82

Wątek: Wielo a rozwój...

Mieszany widok

Domyślnie

sheana my właśnie tak robimy teraz chwilowo na zmiane z jedno lecimy bo "startuje" mi do raczkowania

u nas każda pieluszka wielo "każda" krępuje ruchy Kubie. Na dzień jedna wkłądka czy tetra we flipie obojętnie, a przy tym przesikuje mi wszystko zanim zdąże go przenieść do przebrania...;/ sama nie wiem mo że to datego że kubuś duże jest ma pupke sporą

ps. co do ciuszków to musze rozmiar większe brac ze względu na pupke , zeby miał swobode ruchów.
    Ostatnio edytowane przez Anna H. ; 09-08-2011 o 23:28

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie

Tez uwazam, ze najwazniejsze jest dopasowanie pieluchy do dziecka. Ja jak zaczelismy z wielo mialam tylko zestaw CP, ktore jak wiadomo do najmniejszych nie naleza. Widzialam, ze sa troche za spore i naszylam sama pieluch waskich w kroku i nie grubych i nie zauwazylam aby w jakikolwiek sposob przeszkadzaly.Nie byy super chlonne, ale ja i tak zmieniam co sik. Moja Jula fakt faktem pozno sie brala za obracanie, raczkowanie itd, ale nie powiedzialabym, ze bylo to z powodu wielo. Bardzo czesto byla w samych cienkich formowankach lub zupelnie bez pieluch, kiedy EC funkcjonowalo u nas wysmienicie, a i tak wolala leniwie lezec niz sie ruszac, a teraz biega jak szalona.
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Chustofanka Awatar pauladuch
    Miejscowość
    Kartuzy

Domyślnie

Hm. Gdyby to była prawda - ludzkość opanowałaby chodzenie dopiero jakieś 20 lat temu kiedy wymyślono jednorazówki. Czy się mylę?
    Moje pierwsze szczęście: Karolinka 21.08.2004
    Szczęścia nigdy za wiele: Dominiczka 17.10.2010 i Staś 20.03.2013

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pauladuch Zobacz posta
    Hm. Gdyby to była prawda - ludzkość opanowałaby chodzenie dopiero jakieś 20 lat temu kiedy wymyślono jednorazówki. Czy się mylę?
    dobrze powiedziane Dlatego śmieszne to...

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pauladuch Zobacz posta
    No tak, ale czy to nie jest tak, że jednak nasze pupy w tetrze i flaneli na wierzch były ciut mniejsze, niż w niektórych wielo współczesnych? Zwłaszcza na etapie niezbyt dużego niemowlaka... Nie bronię pampków, bo sama ich nie używam, ale wydaje mi się, że co niektóre wielkie kieszenie i AIO rzeczywiście mogą krępować ruchy.

Uprawnienia umieszczania postów