Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: sobota, warszawskie zoo

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie sobota, warszawskie zoo

Dziś widzieliśmy w zoo - mama z ktosiem w kółkowej, tata z pustym tuli w sowy na plecach, dookoła biegający drugi ktoś - mąż specjalnie mi pokazywał. Zawsze nas cieszą takie widoki Myśmy byli wtedy akurat z jednym w wózku, a z drugim obok.

A, a oprócz tego widzieliśmy mamę z petrolową manducą otulającą dziewczynkę na maminych plecach.

Pozdrowienia dla wszystkich!

A tak w ogóle to statystyka na dziś nie najgorsza - na cztery ergonomiki (w tym jeden nasz, a drugi naszych znajomych, na który zresztą ich naciągnęliśmy) i jedną kółkową jedno nosidło stelażowe i żadnego wisiadła (mąż poprawia, że potem widział jakieś w sklepie).
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Wreszcie ktoś nas widział
    to myśmy byli- ja z Tosiulą w kółkowej, bo lepiej jej się świat ogląda z biodra, a i możemy pogadać i pomigać do woli, a mąż mój "sowy" miał na wypadek drzemki i chęci zmiany perspektywy a dookoła biegał Marcelek, bo on, choć nie chustowany niestety, to do kółkowej by jeszcze wskoczył, ale do tulika już nie... ciekawe czemu... tak czy owak trzeba było podejść i zagadać "po forumowemu"
    co do zoologicznych statystyk- myśmy widzieli jedną mamę z niebieską w krateczkę kółkową (koło słoni), jeden stelaż i jedno wisiadło... więc nie najgorzej

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

wątek o tajnym znaku szybko tak urósł, że nie wiem co w nim jest i czy nie popełnię jakiegoś faut pasa nieodpowiednim zagajeniem No i zawsze jakoś głupio mi tak zagaić, ale kiedyś może się przełamię.

ciekawe, co piszesz o kółkowej i tuliku - moja starsza zawsze najchętniej wybierze to, w czym aktualnie najczęściej nosi się młodszego
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

bo mój to podobno indywidualista jest
    a co do zagajania- ja nie mam oporów zawsze "w pierwszych słowach mego listu" pytam, czy z chustoforum i mam jasność...

Uprawnienia umieszczania postów