Pokaż wyniki od 1 do 20 z 42

Wątek: Lulajbaby, kieszonki (chinki)

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Dzięki za odp. a ich wkłady bambusowe? Jak z chłonnością i jakością?

Chustonoszka

Domyślnie

Posiadam te pieluszki z minki + bambus. Super chłonne i niezawodne. Mój must-have nocny z wkładami bambusowymi. Mam wersje z jednym rzędem nap i moje ulubione dwurzędowe (większe są od jednorzędowych). Myślę.że przy mniejszym maluchy lepiej wybrać wersję z jednym rzędem nap, będą lepiej leżeć. Jedyny minus schną długo ale ... zalet jest więcej
    cena, jakość oraz chłonność i brak przeciekania. Planuje kupić ich jeszcze kilka ale niestety nie w tym miesiącu hihi gdyż zakupy pieluszkowe wciągające a kasy brak

Chustonoszka Awatar malwalato
    Miejscowość
    krakow

Domyślnie

Według mnie tez są ok. mam 2 minky jedną pulową i wkłady bambusowe. Piore w 60 stopniach i nic sie jak do tej pory nie wydarzyło. W tych minke polar jest fajniejszy niz w pulowej. bardziej miękki. Wkłady bambusowe jesli chodzi o chłonnosc to porównywalne do innych w tej cenie. Na duzy plusI bardzo fajna obsługa sklepu.

Chustofanka Awatar elinn
    Miejscowość
    podwarszawska prowincja

Domyślnie

Dziewczyny, czy te pieluszki są z przeszyciami przy nóżkach?
    Chuścioszek czerwiec 2013 Chuścioszka - kwiecień 2015 i mały Ktoś - lipiec 2017

Chusteryczka Awatar Sowa
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Tak, mają przeszycia.

Przy okazji napiszę, że bardzo lubię te pieluszki Mam kilka kieszonek z bambusem od pupy, używam na noc i na spacery, najczęściej z bambusowymi wkładami Puppi. Wielki plus za jeden rząd napek - idealne dla grubonogich dzieci
    A. VI 2014

Chustofanka Awatar elinn
    Miejscowość
    podwarszawska prowincja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowa Zobacz posta
    Tak, mają przeszycia.

Przy okazji napiszę, że bardzo lubię te pieluszki Mam kilka kieszonek z bambusem od pupy, używam na noc i na spacery, najczęściej z bambusowymi wkładami Puppi. Wielki plus za jeden rząd napek - idealne dla grubonogich dzieci

Dzięki za info

A szerokością i długością porównywalne są np. do Milovii czy Kokosi (pytam bo nam Kokosi zjeżdżają z końca pupci)
    Chuścioszek czerwiec 2013 Chuścioszka - kwiecień 2015 i mały Ktoś - lipiec 2017

Uprawnienia umieszczania postów