Pokaż wyniki od 1 do 20 z 42

Wątek: Lulajbaby, kieszonki (chinki)

Mieszany widok

Chustonówka Awatar gilese
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Ja mam też trzy takie pieluszki, wszystkie minki, dwie z bambusem, jedna z polarkiem, jak włożę jakieś porządne wkłady to są ok, nie przeciekają, w miarę szybko schną, napy też są ok. Ale jakoś najmniej lubię te pieluszki, mam je na rezerwę i zakładam tylko jak braknie mi czegoś innego co lubię bardziej Mąż natomiast lubi je bardzo za wzór (mam pasiaste biało-czerwone) i ze stosu pieluchowego wybiera najczęściej te

Chustonówka

Domyślnie

A czy któraś z Was prała je w 60 stopniach? I jeśli tak to jakie efekty? Pul cały?

Chustomanka Awatar onka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Ja wszystkie pieluchy piorę w 60 st. i nic się nie dzieje. Jedynie jedna babyland mi się rozwarstwiła, ale ona już chyba wiekowa bo inna się trzyma dobrze. Lulajbaby wciąż wyglądają jak nowe po 4 miesiącach prania co drugi dzień.

Chustonówka

Domyślnie

Dzięki za odp. a ich wkłady bambusowe? Jak z chłonnością i jakością?

Chustonoszka

Domyślnie

Posiadam te pieluszki z minki + bambus. Super chłonne i niezawodne. Mój must-have nocny z wkładami bambusowymi. Mam wersje z jednym rzędem nap i moje ulubione dwurzędowe (większe są od jednorzędowych). Myślę.że przy mniejszym maluchy lepiej wybrać wersję z jednym rzędem nap, będą lepiej leżeć. Jedyny minus schną długo ale ... zalet jest więcej
    cena, jakość oraz chłonność i brak przeciekania. Planuje kupić ich jeszcze kilka ale niestety nie w tym miesiącu hihi gdyż zakupy pieluszkowe wciągające a kasy brak

Chustonoszka Awatar malwalato
    Miejscowość
    krakow

Domyślnie

Według mnie tez są ok. mam 2 minky jedną pulową i wkłady bambusowe. Piore w 60 stopniach i nic sie jak do tej pory nie wydarzyło. W tych minke polar jest fajniejszy niz w pulowej. bardziej miękki. Wkłady bambusowe jesli chodzi o chłonnosc to porównywalne do innych w tej cenie. Na duzy plusI bardzo fajna obsługa sklepu.

Chustofanka Awatar elinn
    Miejscowość
    podwarszawska prowincja

Domyślnie

Dziewczyny, czy te pieluszki są z przeszyciami przy nóżkach?
    Chuścioszek czerwiec 2013 Chuścioszka - kwiecień 2015 i mały Ktoś - lipiec 2017

Uprawnienia umieszczania postów