chińskie
chińskie
Dzi eki za info
ale ktoś używał?
eee, to chyba inne, też widzialam na all - cena kusi
Jedyna, a nie lepiej formowanki i wełniak? Ja z Twoim wełniakiem jeszcze walczę. Skubaniec nie chce się dać sfilcować. Gotowałam go pewnie godzinę i nic. Zalanolinowałam i nadal nic. Co mam im zrobić???
No i sorki za OT![]()
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11
no właśnieczy ktoś używał pieluch z lulajbaby i może coś powiedzieć o ich sprawowaniu się, przemakaniu itp.
Ja kupiłam kilka z lulajbaby typu minky i wyglądają bardzo fajnie, są milutkie w dotyku, czekam na młodocianego użytkownika, więc nie mogę jeszcze nic powiedzieć o ich sprawowaniu, dlatego o to pytam.
Co prawda pytam trochę "po ptokach", bo już kupiłam, a więc kasa wydana, ale może nie będą złe ?? ktoś coś wie na ich temat ?
A że są chińskie to na 100%, bo o to pytałam sprzedającego.
My używamy i jestem bardzo zadowolona.
Mięciutkie, po praniu nic nie tracą na wyglądzie i miękkości. Nie przemakają. Wkładki fajne, puchate i chłonne. IMO zgrabniej leżą na Lilkowej pupce od innych chinek. Warte były swojej ceny![]()
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
o! to dziękuję za opinię. Wygląda na to, że nie będą to źle zainwestowane pieniądzeKupiłam też kilka innych pieluch na test (maleme, bobolider, babyetta, i jeszcze jedne bambusowe na allegro) i zobaczymy jak się będą sprawowały tylko właśnie na tą chwilę nie mam doświadczeń, jeszcze .... już za miesiąc będę mogła coś więcej napisać na temat każdej z tych pieluch. Mam jeszcze zamiar kupić jedną na test z Nappime.
Ja zamawiałam przez sklep lulajbaby.com i jeśli chodzi o obsługę to naprawdę rewelacja. Zadawałam przed zakupem miliony pytań i zawsze otrzymywałam rzeczową odpowiedź i to bardzo szybko i do tego bardzo miło (mimo ilości moich pytań). Przesyłka szybka, więc ja o kontakcie ze sklepem mogę powiedzieć tylko same dobre rzeczy. Dodatkowo jak pytałam o akcesoria (specyfiki do prania itp), których sklep akurat nie miał w ofercie to jak tylko pojawiało się to w ofercie sklepu, natychmiast dostawałam maila z informacją.
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu