Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Zadzwoniłam dzisiaj do Nati dowiedzieć się co z moim zamówieniem (dostałam tylko potwierdzenie automatyczne i wpłaciłam pieniądze, zanim pojawiły się komunikaty że się sprzedało za dużo) i już wiem, że oczywiście jednak nie załapałam się na flamingiNo i ok, trudno, poczekam ten miesiąc, tylko dlaczego nikt ze sklepu się do mnie nie odezwał, musiałam dopiero sama dzwonić i się dopytywać? W końcu kilka dni już od piątku minęło:/
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
livada, mam to samo. tez zapłaciłam zanim pojawiły sie komunikaty ze jest problem. i tez dla mnie zabrakło, i tez musiałam się dopytywaćponoc jestem już na liscie oczekujacych na dotkane flamingi, które bedą pod koniec sierpnia ale sek w tym ze chciałam je na wakacje a jade 19-tego. ehh..dobrze ze dziecko juz samobiezne, mam fajny wózek i stare dobre dmuchawce
![]()
Pondo, farbnij je, będą pięknie wyglądały![]()
Jaki jest ich skład?
2 + 7 (2005-2018)
72 % bawełna
18% jedwab
10 % len
W kwestii farbowania ufam tylko Green, a ostatnio już nadużyłam jej dobroci więc z przyzwoitości muszę poczekaćNie wypada raz w miesiacu prosić o przyjacielskie przysługi
![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Też ponoć dostanę jak tylko zostaną dotkane... I też kupowałam m.in. z myślą o wyjeździe do Chorwacji, ale szczęśliwie jadę 11 września, więc może się uda... Zobaczymy.
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
ja już na no-cottony patrzeć nie mogę
co prawda w kolejkach się zapisałam ale chyba wystarczy mi to co było
chcę bawełny!!!
Aś, Julek '08 i Alik '11