mam nadzieje ze udalo mi sie zabukowac sobie moje wymarzone flamingosy w rozu! ale by bylo))
![]()
mam nadzieje ze udalo mi sie zabukowac sobie moje wymarzone flamingosy w rozu! ale by bylo))
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Dobra, bo tym razem ja jestem ociemniała.
Gdzie jest lista do zapisów????
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Zadzwoniłam dzisiaj do Nati dowiedzieć się co z moim zamówieniem (dostałam tylko potwierdzenie automatyczne i wpłaciłam pieniądze, zanim pojawiły się komunikaty że się sprzedało za dużo) i już wiem, że oczywiście jednak nie załapałam się na flamingiNo i ok, trudno, poczekam ten miesiąc, tylko dlaczego nikt ze sklepu się do mnie nie odezwał, musiałam dopiero sama dzwonić i się dopytywać? W końcu kilka dni już od piątku minęło:/
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
livada, mam to samo. tez zapłaciłam zanim pojawiły sie komunikaty ze jest problem. i tez dla mnie zabrakło, i tez musiałam się dopytywaćponoc jestem już na liscie oczekujacych na dotkane flamingi, które bedą pod koniec sierpnia ale sek w tym ze chciałam je na wakacje a jade 19-tego. ehh..dobrze ze dziecko juz samobiezne, mam fajny wózek i stare dobre dmuchawce
![]()
Też ponoć dostanę jak tylko zostaną dotkane... I też kupowałam m.in. z myślą o wyjeździe do Chorwacji, ale szczęśliwie jadę 11 września, więc może się uda... Zobaczymy.
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Pondo, farbnij je, będą pięknie wyglądały![]()
Jaki jest ich skład?
2 + 7 (2005-2018)
72 % bawełna
18% jedwab
10 % len
W kwestii farbowania ufam tylko Green, a ostatnio już nadużyłam jej dobroci więc z przyzwoitości muszę poczekaćNie wypada raz w miesiacu prosić o przyjacielskie przysługi
![]()
Karusku, jakby Ci to napisać
mój lekaqrz mówi ze rodzę dziś, anatomia gotowa skurcze są, czekam w domu z napojem w jednej ręce , z komórką do M w drugiej.
Balbi od dzis na króciutkich wakacjach...
Nie wiem jak noszą? nawet ich nie uprałam bo nie mam nastroju
Są względnie cienkie, od no-cottonów dużo cieńsze, trochę błysku jedwabnego, trochę twardości lnianej.
Teraz to juz na pewno nie kupie nic u nati.wczesniej Tez Tak mowilam, ale przez flamingi sie zlamalam. Nigdy wiecej.
Pondo, aż mi głupio, że się z takim pytaniem wyrwałamZapomniałam, że Ty przecież już na ostatnich nogach!
Powodzenia, szczęśliwego i łatwego rozwiązania!
2 + 7 (2005-2018)
nie powiem, ciekawi mnie to połączenie lnu z jedwabiem
Trzeba sobie było kupić na TBW, elfy i dmuchawce w tym samym dniu już były na sprzedażi to ze zdjęciami w realu.
Ostatnio edytowane przez demona ; 11-08-2011 o 08:49