a takie cudeńka to zawsze są AŻ TAK limitowane? może jeszcze kiedyś rzucą??? ach...dmuchawce...
Ja mam taką sama sytuację,a kupowałam ja i mój mąż też.Kupiliśmy dwie chusty i żadnej nie będzie.
Dzwoniłam do Nati i dowiedziałam się,że chusty będą mieli ci,którzy od razu zapłacili. Nie bardzo rozumiem-to znaczy,że ktoś zapłacił za chustę,którą zamówiłam ja? Czy,że znowu były dublowane zamówienia??
Edit:
Dzwoniłam po raz drugi:
Nowy sklep jeszcze nie działa-ma być niedługo.
Natalia odezwie się w tej sprawie na forum.
Sprawa Flamingów nie jest zamknięta.
Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 05-08-2011 o 16:00
właśnie wchodze na swoją pocztę i niewiem co zastanę...aż się boję,że odwołali
narazie nic nie napisali
Dziewczyny, niestety nasz sklep nadal sprzedaje więcej niż jest na stanie. Dzisiejsze chusty sprzedały się w minutę, więc nie było szans, żeby dziewczyny mogły zdjąć ze strony chusty, których już nie było i dlatego system wysyłał potwierdzenia.
Wszystkie te chusty (jednak nie tylko flamingi) będą dotkane i będzie można się na nie zapisać wcześniej, więc powinno starczyć dla wszystkich. Flamingi będą w przeciągu ok. miesiąca, może wcześniej. Dmuchawce i Elfy trochę później. Póki co radziłabym jednak wstrzymać z płatnościami do poniedziałku. Dziewczyny uporządkują wszystko w poniedziałek i wyślą ostateczne potwierdzenia.
Przepraszam za kłopoty.
OT
Natalio dostałaś moje pw? bo nie odpisujesz a to do Ciebie niepodobne
Ja podtrzymuję zamiar kupna w takim razie.Czekam na dotkanie jeśli nie będzie zamówionych chust teraz.
Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 05-08-2011 o 16:39
Ech, no to jestem bardzo ciekawa, czy faktycznie udało mi się teraz zamówić... Na razie nie przyszła żadna przykra wiadomość mailowa, może się uda, zwłaszcza że zapłaciłam zaraz po zamówieniu![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
No dobrze a napiszcie mi z kad wy wiecie kiedy dokładnie maja byc? ja raz trafiłam i wpadłam w szok ,że chyba mam przewidzenia. A konta na facebooku nie mam i nie chce mieć.
kurka/kogucik, ale mi sie przegapilo, akurat dzis!!!ech...i
...po minutce
to ja czekam w takim układzie na 2ga partie, dziekuje
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 05-08-2011 o 18:30
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kto mi zazdrości?
Moje już lecą kurierem
po tylu niepowodzeniach z Nati wreszcie jakiś sukces![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
skąd wiesz,że lecą kurierem
Celebrianna - czy chociaz flamingi Ci przyślą?
Ostatnio edytowane przez rrkwiatki ; 05-08-2011 o 18:33
Bo dostałam numer przesyłki
Chyba że mi Nati bukiet kwiatów wysyła
A tak na poważnie to mi się należałobo klikałam F5 na skurczu, Green potwierdzi, ze sie zastanawiałam ,czy klikać w net czy dzwonić po M..ale te skurcze to tylko z podniety zakupowej były
![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
dziewczyny, ja bardzo proszę o fotki tego co mnie minełoalem zła
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Filippa, ja mam 3 kolory flamingów i po swoich wakacjach - za 1,5 tygodnia będę któreś na pewno sprzedawać jak coś![]()
Czy na te " dotkane " chusty będzie można się gdzieś zapisać??? Natalio napisz proszę, czy to tylko dla tych, co zdążyły kliknąć, czy będą gdzieś zapisy.
edit:
Juz znalazłam![]()
Ostatnio edytowane przez makatka ; 06-08-2011 o 11:52