własnie sobie uświadamiam że nie zna się dnia ani godziny, galowy strój obowiązkowy![]()
własnie sobie uświadamiam że nie zna się dnia ani godziny, galowy strój obowiązkowy![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
A ja sie w gory zamotalam, ale ze bylo cieplo to tez tylko na stanik. W koncku kieszonka zaslania wszytsko co powinna
Tyle, ze mlody zglodnial mi po drodze, akurat duzo ludzi bylo w okolicy, bo tam szkolka paralotniarzy byla obok. No to dawaj - troche odmotac, troche poluzowac, dopilnowac zeby ten stanik sie nie objawil wszystkim (karmnik, no same wiecie, ze chocby nie wiem co piekne to to nie jest...). Maz sie smial ze mnie jak nie wiem bo wygladalam karmaic jakbym komus dziecko ukradla![]()
Wciąż jedyna księżniczka w męskim domu
Mąż,
Igi 22/02/2011,
Patryk 6/11/2016 i
dwa kocury
Czytając Was, boję się bać co mnie sie może przytrafić![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
byle jakiś randkowi i do kompletu z majtkami![]()
synek duży XI.2010 i synek mały V.2014
ja tez![]()
oplułam monitor!![]()
Troche inna wpadka chustowa ale z mężem usmialismy się na całego
W miniony weekend wystawialismy się na targach Mother&Baby,
podchodzi do nas jedna mama i pyta o chusty więc zaczynam powiadać o rodzaju chust, markach..
-klientka :...oooo, widze ze macie też chusty IKEA
-my : ???![]()
nie zdejłam naklejki z drewnianego wieszaka![]()
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog