ladniusia
fanka zieleni nie jestem, ale ta jest naprawde przyjemniutka![]()
ladniusia
fanka zieleni nie jestem, ale ta jest naprawde przyjemniutka![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
ja wlasnie tez nie, ale ta jest tak mila i tchnie wiosenna swiezosciazalacze moze jutro lepsze fotki
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
kilka nowych - choc to wciaz jeszcze nie to, chyba musze strzelic w akcjino i slonca brak, dlatego takie ponure...
[attachment=2:18twb462]nino_1.jpg[/attachment:18twb462]
[attachment=1:18twb462]nino_2.jpg[/attachment:18twb462]
[attachment=0:18twb462]zara_nino_2.jpg[/attachment:18twb462]
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
OT
nitka widze,ze zare zafarbowalas![]()
ladniusia
koniec OT
koniecznie pobaw sie w fotografa i wrzuc zdjecie w akcji
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
Tylko macałam, ponosić nie było mi dane, ale od tej pory ta chusta siedzi mi w głowie. Cudownie mięciutkie, ach...Zamieszczone przez nitka
A jeszcze przed spotkaniem oko w oko z nino zachodziłam w głowę, jak ludzie mogą kupować to obrzydlistwo.![]()
Bardzo mi się ta zieleń podoba. Piękna chusta, nitka
Edit: widziałam na żywo trzecią chustę od lewej. Nieładna... ni to róż ni to co.
No no, a jakby któraś weszła z Nino między moherowe berety, to pewnie one zobaczyłyby Matkę Boską z DzieciątkiemZamieszczone przez april
(dla mnie to też matka z dzieckiem, nigdy żadnych penisków/plemników nie doszukiwałam się
)
Bardzo mi sie podoba ta zielenJak tylko wroce z UK bede farbowala nino.. zamierzam pobawic sie jakas ciemna farbka...
![]()
a taka brazowo niebieska chuste gdzie mozna kupic?? wiem ze pewnie powinnam zadac jakies fachowe pytanie o splot, sposob tkania czy sama nie wiem co jeszcze ale poki co chusty umiem ocenic jedynie podoba sie - nie podoba sieno i przegladam forum ogladam chusty i probuje sie zorientowac co w trawie piszczy
![]()