Mamru, kochana moja... to się skonfundowałam... To chyba odnośnie Piotrasa musi być, bo śliczny, nie przeczę...
?.. Bo moje dumne tyły średnio zachwycające- włosy nudno, po "nauczycielsku" spięte, portki bez paska stanowczo głupio wyglądają...
Jedynie Grecja fajnie wygląda.
Dziękuję Ci za życzliwe spojrzenie!
Góra Katedry z przytroczonymi chuściątkamiZamieszczone przez ;1332380
? No, nie wiem, czy cynthia pisze się na ścieżkę zdrowia
...
Co do Muzeum Początków... i remontu pewna nie jestem, a czy można obskoczyć obydwa za jednym pobytem? Pewnie tak, ale na inne atrakcje czasu nie starczy...
Jeziora... Jelonka okrążamy codziennie, bo mieszkamy bardzo blisko, zatem to nasza stała trasa.
A wąskotorówka? Absolutnie kultowa sprawa! Mój Stary, rodem w Twej miejscowości, nawiedzony fan, raz zafundował mi powitanie lata z ciuchcią w tle- jechaliśmy do Przybrodzina i późną nocą wracaliśmy o Gniezna- super było.
Ja mam swój własny sentyment do "kolejki", bo regularnie torami maszerowałam do swej podstawówki.
Swoją drogą, jakbyś jeszcze i Ty wpadła, to byłby już większy nieco "mini-zlot"...
My w Gnieźnie mamy takie nasze nieformalne jeszcze spotkania mamowo-chustowe, jest kilka chustonoszek nie zarejestrowanych tu na forum.
!!! To dawaj cynk, czekamy
! Swoją drogą z postu czukczynskiej chyba wniosek oczywisty, że na jednym razie nie może się zakończyć
.
W każdym razie ja już otrąbiłam Twoje przybycie na miejscowym forum internetowym zaprzyjaźnionym mocno z chustami!
Ale fajnie.