Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: Gniezno, koronacja królewska :)

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    dirk
    Mamru, kochana moja... to się skonfundowałam ... To chyba odnośnie Piotrasa musi być, bo śliczny, nie przeczę...?.. Bo moje dumne tyły średnio zachwycające- włosy nudno, po "nauczycielsku" spięte, portki bez paska stanowczo głupio wyglądają...

Jedynie Grecja fajnie wygląda .

Dziękuję Ci za życzliwe spojrzenie !

Cytat Zamieszczone przez ;1332380
    Jak to -tylko kościoły? Katedra -góra i dól.Muzeum Archidiecezjalne.Muzeum Początków Państwa Polskiego (chyba już się remont skończył).
    Wąskotorówka ( mozna nią dojechać do mnie i nad jezioro).
    Góra Katedry z przytroczonymi chuściątkami ? No, nie wiem, czy cynthia pisze się na ścieżkę zdrowia ...

Co do Muzeum Początków... i remontu pewna nie jestem , a czy można obskoczyć obydwa za jednym pobytem? Pewnie tak, ale na inne atrakcje czasu nie starczy...

Jeziora... Jelonka okrążamy codziennie, bo mieszkamy bardzo blisko, zatem to nasza stała trasa .

A wąskotorówka? Absolutnie kultowa sprawa ! Mój Stary, rodem w Twej miejscowości, nawiedzony fan, raz zafundował mi powitanie lata z ciuchcią w tle- jechaliśmy do Przybrodzina i późną nocą wracaliśmy o Gniezna- super było.

Ja mam swój własny sentyment do "kolejki", bo regularnie torami maszerowałam do swej podstawówki.

Swoją drogą, jakbyś jeszcze i Ty wpadła, to byłby już większy nieco "mini-zlot" ...

My w Gnieźnie mamy takie nasze nieformalne jeszcze spotkania mamowo-chustowe, jest kilka chustonoszek nie zarejestrowanych tu na forum.

Cytat Zamieszczone przez cynthia Zobacz posta
    to ja się postaram jeszcze w sierpniu!!! dam znać jak będe mogła to się zgadamy i mini zlot zrobimy
    !!! To dawaj cynk, czekamy ! Swoją drogą z postu czukczynskiej chyba wniosek oczywisty, że na jednym razie nie może się zakończyć .

W każdym razie ja już otrąbiłam Twoje przybycie na miejscowym forum internetowym zaprzyjaźnionym mocno z chustami !

Ale fajnie .

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chustofanka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Dziewczyny kochane,
    Umówcie się po 19 sierpnia (piatek), błagam... :-D
    choćby na 20 lub 21

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że wyjedziemy na króciutkie wakacje (czytaj: do Babci/Mamusi) i planujemy wrócić własnie 19. A przecież MUUUUUUUSZĘ się z Wami spotkać zanim się rozpakuję (albo mnie rozpakują buuuu)

mamru
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dirk5 Zobacz posta
    Mamru, kochana moja... to się skonfundowałam ... To chyba odnośnie Piotrasa musi być, bo śliczny, nie przeczę...?.. Bo moje dumne tyły średnio zachwycające- włosy nudno, po "nauczycielsku" spięte, portki bez paska stanowczo głupio wyglądają...

Jedynie Grecja fajnie wygląda .

Dziękuję Ci za życzliwe spojrzenie !
    po prostu to Wasze pierwsze zdjęcie tutaj, i jak je zobaczyłam to właśnie

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    po prostu to Wasze pierwsze zdjęcie tutaj, i jak je zobaczyłam to właśnie
    !

Ja przy większej ilości czasu niż dziś, muszę ten piękny Wasz watek w galerii nawiedzić ...

Bo dziś już spadam- Mąż mnie już zapomniał ...

gingerr, !

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Uprawnienia umieszczania postów