No więc muszę wam powiedzieć że w Gnieznie spotkałam więcej chustomam na raz niż w Poznaniu!!! taki pozytyw!!!
a więc czy jesteście tu??
dwie mamy jedna w ciemno fioletowej chuście z dzieciem w 2X a druga nie wiem w jakiej chuście bo nie zapamiętałam z tego wszystkiego - powiedziałam wam nieśmiało cześć - ale ja nie potrafię zagadywaćmiałam chuste tylko zarzuconą na siebie bo me dziecie już w większości biega...
mama w zielonej chuście plecaczku z dziecięciem w białym kapelusikuale co zwróciło moją uwagę bardziej z pięknym tatuażem na ręce!!! pokazywałyśmy dziewczynom siebie bo Maria była akurat na plecach
mama z dwójką dzieci - jedno za rękę szło a drugie siedziało (chyba) w girasolu Chichi)
i w korowodzie szła mama z dzieckiem w jasnej chuście
jest tu kto??

Gniezno, koronacja królewska :)
 Gniezno, koronacja królewska :)

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem
 Zamieszczone przez cynthia
 Zamieszczone przez cynthia

Kiedy miałaś zarzuconą chustę i mijałyśmy się we wejściu na plac, szłyśmy z Dirk, ze swymi rodzinami. Wtedy miałam założoną bluzę. Później, faktycznie widziałyśmy się, kiedy miałaś córę na plecach; wtedy szłam bez bluzy.
 Kiedy miałaś zarzuconą chustę i mijałyśmy się we wejściu na plac, szłyśmy z Dirk, ze swymi rodzinami. Wtedy miałam założoną bluzę. Później, faktycznie widziałyśmy się, kiedy miałaś córę na plecach; wtedy szłam bez bluzy.

- to świetna chusta
- to świetna chusta  !).
!). !), że jak minęłyśmy się w wejściu, to powiedziałam do Klary; "Oooo, chyba dziewczyna z chustą szła"...
!), że jak minęłyśmy się w wejściu, to powiedziałam do Klary; "Oooo, chyba dziewczyna z chustą szła"... ! Nawet się rymło, proszę.
! Nawet się rymło, proszę. - Pio ma swój oficjalny pierwszy portret jako chuścioch na forum
- Pio ma swój oficjalny pierwszy portret jako chuścioch na forum  ...
... ... Wydawało mi się, że w naszej mieścinie znam wszystkie... 5
... Wydawało mi się, że w naszej mieścinie znam wszystkie... 5  ...
...

...
... ...
... .
. ...
...

? No, nie wiem, czy cynthia pisze się na ścieżkę zdrowia
? No, nie wiem, czy cynthia pisze się na ścieżkę zdrowia  .
.