Marysia ja lanolinowałam tak moje otulacze i kocyki bo też mam kurację urlich i nic nie przeciekało, do teraz. Ostatnio od jakiegoś tygodnia otulacze wełniane przepuszczają nam jakby ich w ogóle nie było. Po każdym siku jak zdarzy nam się do pieluchy (EC) Basia do przebrania bo cała mokra o co chodzi? Ostatnie 2 lanolinowania to "zupę" gotowałam, po pierwszym takim lanolinowaniu trzymał na mur beton. W zeszłym tygodniu jak nam oba otulacze przeciekły to z jednego zupę gotowałam, drugi normalnie do miski z lanoliną. Ten gotowany wytrzymał 2 dni może i zaczął przeciekać, ten drugi przy drugim siknięciu przeciekł. A zawsze ładnie z miesiąc może dłużej trzymały, co się stało
?

? Ostatnie 2 lanolinowania to "zupę" gotowałam, po pierwszym takim lanolinowaniu trzymał na mur beton. W zeszłym tygodniu jak nam oba otulacze przeciekły to z jednego zupę gotowałam, drugi normalnie do miski z lanoliną. Ten gotowany wytrzymał 2 dni może i zaczął przeciekać, ten drugi przy drugim siknięciu przeciekł. A zawsze ładnie z miesiąc może dłużej trzymały, co się stało 

Odpowiedz z cytatem