Witam
Jak suszycie pieluchy? Na kaloryferze podobno nie wolno. Nie wiem dlaczego.
Przy takiej pogodzie jak za oknem moje "kisną" już 3 dzień.
Jak sobie radzicie?
Witam
Jak suszycie pieluchy? Na kaloryferze podobno nie wolno. Nie wiem dlaczego.
Przy takiej pogodzie jak za oknem moje "kisną" już 3 dzień.
Jak sobie radzicie?
na kaloryferze nie wolno suszyć puli, wkładki można
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Używam pieluch, które mogę rozłożyć na czynniki pierwsze
czyli kieszonki, SIO, jeśli AIO to tylko z doszytymi wkładkami
suszę na suszarce w domu, na kaloryferze tylko zimą, wchodzi kilka wkładek bo używamy tylko jednego
możesz powiesić na suszarce w pobliżu kaloryfera, powinno pomóc
Na kaloryferze?Kobiety, gdzie Wy mieszkacie? W Lublinie takie tropiki, że już nie daję rady...
wkłady w szuszarce, po 20 minutach są sucheA resztę normaknie rozwieszam, niektóre AIO faktycznie długo schną
ja też używam pieluch które można rozłożyć na czynniki pierwsze i jakoś daję radę![]()
ja mam rózne pieluszki ale przy takiej pogodzie staram się suszyć w mieszkaniu, rozstawiam suszarkę w pokoju. W ciągu 24 godzin wysychają nawet bambooty, inne szybciej.
Najgorszy do suszenia jest taki czas jak teraz - czyli pogoda wrześniowo-październikowa - wilgotność taka że zwykłe pranie suszy mi się trzeci dzień. Najmłodsze ma się urodzić w połowie września, więc pewnie z suszeniem będzie problem do czasu włączenia kaloryferów. I tu się przyda mój duuuży zapas pieluszek mam nadzieję(piękna wymówka dla kupowania
![]()