Artykuł chciał być błyskotliwy jak w Polityce a zwyczajnie autorka nie ma ani polotu ani lekkiego pióra. Czyta się kiepsko i czuć jadem na kilometr.
Artykuł chciał być błyskotliwy jak w Polityce a zwyczajnie autorka nie ma ani polotu ani lekkiego pióra. Czyta się kiepsko i czuć jadem na kilometr.
Artykuł głupi po prostu.
Bardzo żle, że napisali że do noszenia wcale nie są potrzebne warsztaty, że to tylko "moda" i niepotrzebne wydawanie kasy.
BTW jak ktos kolekcjonuje znaczki i na kawałek papieru wyda kilka tyś to jest to ok i nikt sie nie burzy. Ale chusty sa, czy tego chcemy czy nie chcemy, modne ale mało popularne dlatego tworzy się nisza dla dziennikarzyków do piasnia podobnie bzdurnych artykulików.
nie nadałam zgody na cytowanie moich wypowiedzi
Zu 2006,Ba 2010,O 2012,Ru 2014
Mirtucha wysmaż pani pismo
edit
zobacz co znalazłam na stronie http://bezpieczniej.110mb.com/proper...autorskie.html
Sądzić wolno, że cytowanie w mass-mediach - bez zgody autora - "aktualnych wypowiedzi" na wskazane tematy, które zostały przez tegoż autora umieszczone w Internecie (na stronie www lub na ogólnodostępnej liście dyskusyjnej) jest całkowicie legalne. Trzeba przy tym wskazać, że autor takiej wypowiedzi nie ma już prawa jej autoryzacji (w myśl prawa prasowego), bowiem autoryzacja wypowiedzi dokonana została poprzez własnoręczne sformułowanie tej wypowiedzi na piśmie! Dyskutując w Internecie na aktualne tematy polityczne, gospodarcze i społeczne, należy zatem starannie dobierać słowa, pamiętając o prawie dziennikarzy do cytowania tych wypowiedzi w mass-mediach, bez pytania autora o zgodę. Jedynym wymogiem, który dzienikarze muszą respektować, jest podanie przy tym danych autora wypowiedzi (jeśli je podał) oraz źródła, tj. miejsca w Internecie, skąd wypowiedź ta została zaczerpnięta. Autor zacytowanej wypowiedzi ma też prawo do wynagrodzenia.
Więc w zasadzie w sumie było jej wolno, źrodło podała ale możesz się upomnieć o wynagrodzenie. W sumie jeśli dla autorki owy artykuł jest źródłem dochodu nie widzę przeszkód by do niej napisać i się upomnieć o swoje. Pewnie na forum jest prawnik i pomógłby napisać pismo.
Przychodu z tego nie będzie, ale utrzesz kobiecie nosa.
Ostatnio edytowane przez sznurka ; 01-08-2011 o 07:06
doczytałam,faktycznie,w świetle aktywnego uczestnictwa na forum internetowym warto przeczytać:
http://homepages.ihug.co.nz/~antora/...DRUK/PRAWO.HTM
hehehja się cieszę że o mt nie na nic słowka, bo co to 4 szmaty przy moich 25 mietkachto dopiero wariactwo
a tak poważnie, to kompletnie nie ma się czym przejmowac; wyszła tylko głupota i złośliwośc babska
a Mirtucha powinna wysmarowac jej odpowiednie pisemko by w przyszłości lepiej orientowała się w tamacie a nie tendencyjnych głupot pisała
choc nas w sumie jako bogaczki przedstawia bo 4x 4 tys euro fiu fiu![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
no, nie udał się pani artykuł, nie ma co...
A złośliwość i jadowitość aż kapie...
Eh, co za ludzie...
I tez komentarza dodać nie mogę, pewnie zablokowali![]()
synek duży XI.2010 i synek mały V.2014
no zablokowali jak nic te komentarze,złośliwce!!!
Co do pisania do pani redaktor,to mam coraz większą ochotę na toPrawnika szukać daleko nie musze,śpi ze mną w jednym wyrze
![]()
Zu 2006,Ba 2010,O 2012,Ru 2014
No to go obudz!![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
przeczytałam i jestem w szoku. jakoś nic złego nie napisała o firmach które za wózki kasują po kilka tysiakówja za swoje dwie chusty dałam 200 zł
wg. tej pani to istna rozpusta
![]()
Masakra... nie można nawet skomentować ... Prymitywna strasznie baba.
Ciekawe, czy zaślinioną, zalaną ulanym mlekiem, zapoconą koszulkę zakładałaby x razy, żeby było taniej i dla dobra dziecka... szkoda słów.
Mitrucha, a skąd autorka tego artykułu zwiela Twoj cytat? Z forum? Pytam z czystej babskiej ciekawosci![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
Artykuł jest beznadziejnyAch te chusty haftowane w pawie
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
no to teraz czuje sie pełnoprawną "arystokracją chusciarską"
![]()
Ale, ze początek chodzenia=koniec noszenia? Hmm...
"Inteligentny" artykuł kobiety z niemniej "inteligentnym" wyrazem twarzy... Jeśli psycholog pisze takie rzeczy i podaje je do publicznej wiadomości, to świadczy to o jego totalnej ignorancji albo masie kompleksów. Ech.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
tylko tak to skomentuje
![]()
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021