Macie z tymi babciamiMnie to właśnie babcie uwielbiają i z daleka pokazują "ona to dobra matka jest", "będzie miała na starość pociechę z dziecka" itp.
![]()
To prawda, babcie zdarzają się różne. Czesem wielkie pozytywy (np na targu, i dają gratis jeszcze pół kilo czegośtam - dla maluszka), a czasem paskudne babory
"noszaki"- bleee, co za paskudne określenie dla dziecka!!!
Nie znam połowy tych dziwnych określeń dotyczących chust, dzieci w chustach i samych chustonoszek, które zostały powołane w tym artykule. Ależ ubogie jest zatem moje słownictwo![]()
Ale głupoty.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
pani chciała być drugą szast.prast, ale jej nie wyszło
słabiutki artykuł, tendencyjny i nic nie wnoszący
a ja znam słowo noszaki - ale na określenie gatunków noszących potomstwo - małpy, ludzie, a nie dzieci...
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
No i przez takie właśnie artykuły moja chrzestna na przykład widząc mnie (tłuste włosy- nie zdążyłam umyć, bojówki, wyciągnięta koszulka, zreo makijażu- bo nie lubię i syfki mi się robią) z Młodą na plecach, stwierdziła: A BO TO TERAZ TAKA MODA JEST. No rzeczywiście, od razu widać, że ślepo podążam za modą![]()
Ja tez dzisiaj usłyszałam, że to taka nowa moda, żeby w szalikach nosić dzieci!!!!
Raduś 21.02.2009 i Piotruś 09.06.2011
zauważcie, jaki nacisk kładzie na oszałamiające ceny chust. te za najtańsze za 200zł są na marginesie, bo głownie nosi sie w chustach za 5000 i więcej. w ogóle argumenty ma marne, bo co to oznacza, że chustomamy używają innego słownictwa? równie dobrze mogłaby dowodzić, że uczniowie podstawówki to hermetycznie zamknięte środowisko, bo ona nie rozumie, o czym jej pociecha mówi z kolegami![]()
ogólnie artykuł się nie umywa do tego autorstwa szast-prast
nie ta klasa![]()
2 + 7 (2005-2018)
Nie dość ,że jest denerwując, tendencyjny, to jeszcze często mija sie z prawdą. Tak z ciekawości ile z nas ma chusty za 1500zł? Z 5%? A ile ludzi kolekcjonuje monety , znaczki itd. Poza tym, a może przede wszystkim dlaczego tak mało w tym artykule jest o korzyściach jakie niesie noszenie dzieci, rodzicielstwo bliskości. Durny artykuł, napisany po to żeby nawet samym tytułem przyciągać czytelników.![]()
Nie no dziewczyny, nie torbaczycie w motanko chustownika?Boszsz ale bzdury...
Ależ tendencyjne, jakbyśmy wszystkie kupowały chusty po 1500.