Pokaż wyniki od 1 do 20 z 124

Wątek: najgorsza książka dla dzieci

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anifloda Zobacz posta
    W tej konkurencji królują Miś i Tygrysek Janoscha. W co drugiej, skądinąd bardzo sympatycznej i zabawnej książeczce, żłopią na umór gęsie winko, a w jednej z książek (zdaje się o rowerze) lis, albo inny zwierzak chodził na panienki. Moje dzieci na szczęście jeszcze tego nie łapią.
    Też uważam że Janosch jest genialny

Za to w ogóle nie polubiłam Basi. Tam wszystko jest takie jakieś .... naciągane. I takie prawie... prawie fajne obrazki, prawie fajny tekst. Z ksiażek o sympatycznej dziewczynce i jej przygodach to mamy Piaskowego Wilka i Ciocię Jadzię
    Ostatnio edytowane przez Agnen ; 31-07-2011 o 23:25

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chustomanka

Domyślnie

no dobra nie musi być od razu przesłania i nauki ale też całkowicie w drugą stronę też niekoniecznie.. bo jak dla mnie (zaznaczam jak dla mnie) kupy wszelkiego rodzaju, owłosienie łonowe pań w banku czy też w sklepie, rozwalone w połowie głowy i inne paskudztwa nie są jakoś rozrywką.
    Choćbym nie wiem jak się starała :/
    kupa na głowie krecika też ni jak ma się do mojego pojmowania rozrywki

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aleksandra Zobacz posta
    no dobra nie musi być od razu przesłania i nauki ale też całkowicie w drugą stronę też niekoniecznie.. bo jak dla mnie (zaznaczam jak dla mnie) kupy wszelkiego rodzaju, owłosienie łonowe pań w banku czy też w sklepie, rozwalone w połowie głowy i inne paskudztwa nie są jakoś rozrywką.
    Choćbym nie wiem jak się starała :/
    kupa na głowie krecika też ni jak ma się do mojego pojmowania rozrywki
    Bo Ty jesteś dorosła a dzieci inaczej postrzegają świat i co innego je bawi. A moją córkę książka o kupach w dodatku uczy, bo ona ma taki etap, że o kupy pyta mnie przy każdej okazji.

Chusteryczka Awatar anifloda
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Denay Zobacz posta
    nie zapominaj o birbanckim śniadanku

a na panienki chodził Fircyk Azorek
    O właśnie. :-D

Cytat Zamieszczone przez Agnen Zobacz posta

Za to w ogóle nie polubiłam Basi. Tam wszystko jest takie jakieś .... naciągane. I takie prawie... prawie fajne obrazki, prawie fajny tekst. Z ksiażek o sympatycznej dziewczynce i jej przygodach to mamy Piaskowego Wilka i Ciocię Jadzię
    Tu polecam, choć pewnie już znacie, Lottę. Absolutnie ulubiona postać moich 3-4 latków. No i wspomniani wyżej Julek i Julka. Też bezkonkurencyjni i akurat na wiek Alicji, a przy tym strawni dla czytającego rodzica.
    Pozdrawiam anifloda mama H. (10.08.2003), K. (25.11.2006), M. (31.07.2009) i L.(10.06.2012)

W Poznaniu też nosimy!
    anifloda kontra nitki

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Tu polecam, choć pewnie już znacie, Lottę. Absolutnie ulubiona postać moich 3-4 latków. No i wspomniani wyżej Julek i Julka. Też bezkonkurencyjni i akurat na wiek Alicji, a przy tym strawni dla czytającego rodzica.
    Lottę mamy i lubimy ALe jakoś ciągle nie mieliśmy okazji Julki i Julka czytać... kurka zaległości lekturowe mamy

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Ale to wątek o najgorszych książkach ALe OT: Lottę mamy, jest super. Jeszcze lepszy jest Emil. A Julka i Julkę moi uwielbiają, niestety w naszej bibliotece są tylko 3 części.

Uprawnienia umieszczania postów