-
lalunia
pomysł z dmuchaniem przez PUL powstał na forum,ale chyba nawet pomysłodawczyni ostatnio sama się z niego wycofała.
bianka-myk jest w moim tekście o nielubieniu reklam,jeśli zaufam producentowi to znaczy,że umarłam
,no ale poważnie biorę pod uwagę trzy rzeczy-pierwsza to ta,że 99%producentów mija się z prawdą,druga to ta,że biorę pod uwagę posty w stylu "help i co mam robić" dziewczyn używających od długiego czasu odkażacza i 40stopni o brzydkim zapachu z pieluch świeżo upranych,trzecia to ta,że odkażacz jako proszek czy płyn zabijający bakterie musi być chemią,póki nie poznam wpływu tej chemii na skórę dziecka nie będę się do niej zbliżać.zauważ,że nawet jak pierzemy w ekstra stylu,na maksymalnym poziomie bezpieczeństwa,to po jakimś czasie pieluchy są nie teges pod kątem higieny czy złogów i to jest naturalne i oczywiste,że nie da się idealnie wypłukać w pralce tych środków.mamy różne sposoby odkażania,łącznie z tymi,które nie używają żadnej chemii,część z nich jest niedostępna dla zwykłej osoby,więc mam wybór-albo wysokie temperatury,albo nowy na rynku środek chemiczny mało znany,wolę to pierwsze
,no ale można jak najbardziej się ze mną nie zgadzać,może gdzieś moje rozumowanie ma luki.
Uprawnienia umieszczania postów