Witam,
jestem nowa, dopiero zaczynam przygodę z wielo (córka ma 3mies.) i mam kompletny mętlik w głowie. Mam tetrę, otulacze pulowe, kieszonki (ale takie chińskie z allegro, bo nie wiedziałam czy dam rady z wielo a musiałam tego spróbować). Muszę jeszcze przekonać do tego męża, który dostaje ataku szału jak nie pozwalam ubierać pampków;/. Powiedzcie mi proszę czy wszystkie kieszonki one size robią taką mego wielką pupę(ja mam narazie tylko chińskie więc nie mogę porównać)?? Bo moja Anka po założeniu kieszonki z wkładem z mikrofibry ma pupę wyżej niż głowę a to chyba za dobre dla niej nie jest.
Ps. jak trafiłam w zły wątek to proszę powiedzcie gdzie mam się pytać o resztę, bo pytań mam jeszcze mnóstwo![]()

). Muszę jeszcze przekonać do tego męża, który dostaje ataku szału jak nie pozwalam ubierać pampków;/. Powiedzcie mi proszę czy wszystkie kieszonki one size robią taką mego wielką pupę(ja mam narazie tylko chińskie więc nie mogę porównać)?? Bo moja Anka po założeniu kieszonki z wkładem z mikrofibry ma pupę wyżej niż głowę a to chyba za dobre dla niej nie jest.
Odpowiedz z cytatem